OVO JE PRAVO LICE OPOZICIJE U SRBIJI: Hoće izbore, neće izbore - to nije tema, a onda je glavna tema! Prave cirkus od politike

Autor:

Vesti

06.09.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava reč koja opisuje deo opozicije u Srbiji, a koji pravi haos u Skupštini, je licemerje.

OVO JE PRAVO LICE OPOZICIJE U SRBIJI: Hoće izbore, neće izbore - to nije tema, a onda je glavna tema! Prave cirkus od politike

Foto: RTS printscreen

Takvo stanje uzrokovano je dijametralno suprotnim izjavama opozicionara. Naime, u jednom trenutku kažu da ih ne zanimaju izbori, a onda odjednom je raspisivanje izbora jedina tema.

Takođe, između sebe nikako ne mogu da se dogovore šta je cilj protesta i opstrukcije skupštine.

Pogledajte šta o izborima kažu opozicioni poslanici Zoran Lutovac, Miroslav Aleksić, Radomir Lazović i Srđan Milivojević.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (70)

Loading
Rade

06.09.2023 09:28

Opozicija stalno traži jedne iste stvari, ali kada dodje npr. do glasanja i priče o tome, oni se povlače, baš zato jer znaju od njihove pobede nema ništa.

mile

06.09.2023 09:28

Hoće pa neće ne znamo da li su to deca ili ljudi

Tatjana

06.09.2023 09:29

Opoziciji je izgleda previše dosadno, nemaju bitnijih stvari za raspravu i za razmišljanje, nemaju odgovornot za celu državu, pa glume ludilo. Presmešni su.

innamorato

06.09.2023 09:29

Juce smo biili svedoci sramnog i uzasnog ponasanja opozicije koja samo zna dapokusava da zaustavi sve sto je veom vazno za sve grdjane i gradjnake Srbije i treba da ih bude stid i sramota