POVADIŠE OČI! TADIĆ I PAJTIĆ UŠLI U FAJT: Tadić: Bojane, ne ponašaj se kao seka Persa! Pajtić: Dosadan si!

Autor:

Vesti

14.08.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji najbliži saradnici Boris Tadić i Bojan Pajtić ušli su u oštru svađu na Tviteru u vezi sa nekadašnjom podrškom pokrajinskoj vladi, dok je premijer Vojvodine bio Pajtić.

POVADIŠE OČI! TADIĆ I PAJTIĆ UŠLI U FAJT: Tadić: Bojane, ne ponašaj se kao seka Persa! Pajtić: Dosadan si!

Foto: Nebojša Mandić, Tanjug/Zoran Žestić

Pošto je jedan od korisnika Tvitera pohvalio Tadića i njegovo vođenje zemljom i strankom, počeli su da se ređaju komentari korisnika ove mreže, a u raspravu se u jednom momentu uključio i Bojan Pajtić, bivši premijer Vojvodine i potpredsednik DS, u vreme kada je na čelu stranke bio Boris Tadić. 

Pajtić je podsetio na situaciju kada je pet poslanika koji su 2012. izabrani na listi "Izbor za bolju Vojvodinu - Bojan Pajtic" prešlo je u NDS nakon osnivanja te stranke. 

- Odluka NDS je bila da "ne budu ni u vlasti ni u opoziciji", što je, praktično značilo da sruše pokrajinsku Vladu u kojoj je DS imao većinu. Nakon toga su Gagić i Makarić iz NDS zamolili da dođu kod mene i rekli, parafraziram "Boris traži da ne podržimo Vladu čiji si ti predsednik, mi smo izabrani na listi čiji si ti nosilac i smatramo da to nije korektno. DS smo napustili zbog Đilasa, ne zbog tebe". Vratili su se u DS i nastavili da podržavaju Vladu DS-a koja bez njih ne bi imala većinu. Eto, živi i Gagić i Makarić, a postoje i internet i pres klipinzi, za dve sekunde je proverljivo. Izneh faktografske podatke, bez vrednosnih sudova. Konačno, danas mi je sve to nevažno. Pozz - napisao je Pajtić, na šta mu je Boris Tadić odgovorio: 

- Postojali su ogromni razlozi za takve odluke. Nisam hteo da podržavam ono što je zarad lične koristi pojedinaca uništilo DS i što bi samo još više ojačavalo vlast SNS-a i zbog čega sam  i morao da napustim DS. Ali ne bih dalje o tome, jer ispred nas je sada mnogo veće zlo.

Rasprava bivših saboraca se nastavila, krenulo je prepucavanje ko tu kome treba da se izvini, da bi se na kraju razgovor završio i uvredama. 

- Ajde Bojane ne ponašaj se kao seka Persa - napisao je bivši predsednik države. 
Pajtić mu je na to poručio da treba da se izvini. 

- Nedostojan si dok se ne izviniš, a da je dosadno - jeste. Sve najbolje - istakao je nekadašnji vojvođanski premijer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading