MINISTRI OTKRILI SVOJE TAJNE: Najviše vole štikle, kajganu i bubnjeve

Autor:

Vesti

07.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodnih 20 nedelja razgovarali smo sa ministrima, javnim ličnostima koje su u emisiji "Sa Tanjom na ti" otkrile detalje iz svog privatnog života

MINISTRI OTKRILI SVOJE TAJNE: Najviše vole štikle, kajganu i bubnjeve

Foto: Republika.rs

Jelena Tanasković, ministarka poljoprivrede, priznala je da joj gumene čizme nisu omiljene, te da radije bira obuću sa viskom petom.


O kulinarskim veštinama pričali smo sa Tomislavom Momirovićem, ministrom unutrašnje i spoljne trgovine. Našim čitaocima i gledaocima otkrio je svoj recept za najukusniju kajganu.
Za razliku od njega, ministarka pravde Maja Popović pričala nam je o iskustvu tokom rada u BIA, kako izgleda ta obuka i kako se snašla u streljani.


Šef diplomatije, Ivica Dačić govorio je o svom najvećem strahu. Pored toga, ispričao je zašto bi se odrekao mobilnog telefona.

Među gostima u prvih pet epizoda bio je ministar finansija Siniša Mali koji je u mladosti svirao gitaru i bubnjeve. Sa njim smo razgovrali o bendu koji je tada imao, a uz priču pokazao nam je i fotografije sa nastupa iz tog vremena.


Nove epizode emisije "Sa Tanjom na ti" biće emitovane od 28. avgusta, a do tada uživajte u najzanimljivijim delovima razgovora sa pomenutim ministrima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading