I REDITELJ OPLEO PO OPOZICIJI Padaju, recikliraju iste ideje decenijama

Autor:

Vesti

31.07.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni političari nisu dorasli zadatku, nemaju ideje ni predloge, niti su uspostavili most sa građanima koji izlaze na proteste, ocenio Stevan Filipović

I REDITELJ OPLEO PO OPOZICIJI Padaju, recikliraju iste ideje decenijama

Foto: twitter.com/Stevan Filipovic

Opozicija gubi i poverenje sopstvenih pristalica, koji sve češće i oštrije kritikuju njihovo delovanje, naročito u vezi sa protestima, na kojima su, kako se ispostavilo, zloupotrebili dve tragedije - u beogradskoj OŠ Vladislav Ribnikar i okolini Mladenovca - za pokušaj jeftinog političkog ćara. 

Reditelj Stevan Filipović ocenio je da opozicioni političari nisu dorasli zadatku, nemaju ideje ni predloge, niti su uspostavili most sa građanima koji izlaze na proteste! 

- Šta su zahtevi, koji su planovi, to mora da bude transparentno. Nema tu neko se zatvara, pa artikuliše stratergiju iza zatvorenih vrata, a onda mi saznamo dan pred protest šta i kako radimo. Političari moraju da shvate da taj put koji su izabrali ne funkcioniše. Ako nisu dorasli zadatku neka nađu načina da uključe građane ili predstavnike građana u artikulisanje ideja rešavanja tih problema. Ideja da mi idemo, šetamo, pa nešto pričamo, to je anahrono, mi možemo do besvesti da se šetamo i da nijedan zahtev ne bude ispunjen - poručio je Filipović na televiziji Nova S.

Na konstataciju voditelja da se vidi da opozicija stagnira ili čak i pada u istraživanjima, reditelj je potvrdno odgovorio:

- Jeste, zato što to mora da bude na nivou, ne mogu da recikliraju iste ideje decenijama!

Filipović je, inače, poznat po kritikovanju vlasti i izjavama poput one da je Kosovo izgubljeno, a Srbija privatna firma jedne hunte i da se se "ne živi u demokratiji, već u nečemu što je autokratski režim"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Tijana

31.07.2023 15:04

Ma naravno da opozicija pada i raspada se polako ali sigurno, nemaju nikakve predloge, ideje, resenja, nista...

Nana

31.07.2023 15:17

Opozicioni političari nisu dorasli zadatku, nemaju ideje ni predloge, niti su uspostavili most sa građanima koji izlaze na proteste!

rumenko

31.07.2023 15:24

Kakva opozicija,njih narod ne zeli

anka

31.07.2023 15:27

Opozicija uvek gleda samo sebe i smeta im svaki uspeh nase zemlje