PREDSEDNIK VUČIĆ POŽELEO BRZO OZDRAVLJENJE PREMIJERU IZRAELA: Želim vam da još više radite

Autor:

Vesti

16.07.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu (73) je u subotu hospitalizovan

PREDSEDNIK VUČIĆ POŽELEO BRZO OZDRAVLJENJE PREMIJERU IZRAELA: Želim vam da još više radite

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je poželeo brz oporavak izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu, koji je u subotu primljen u bolnicu.

- Želim brzo ozdravlјenje premijeru Izraela Benjaminu Netanijahuu, kako bi mogao da nastavi da vodi svoju zemlјu u ovim izazovnim vremenima. Uz dobro zdravlјe i snagu, želim Vam da još više radite na napretku Vaše zemlјe i naroda - napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednikrs.

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu (73) je u subotu hospitalizovan, ali kako je objavljeno, izaći će danas iz bolnice nakon što je preko noći ostao na posmatranju u medicinskom centru Šeba u gradu Ramat Gan, kako navodi Tajms of Izrael, zbog "očigledne dehidracije".

Iz njegovog kabineta danas je saopšteno da je naknadnim medicinskim testovima utvrđeno da nema zdravstvenih problema zbog kojih bi trebalo da dalje ostaje u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (122)

Loading
Ket

16.07.2023 11:28

Mora se iskazati poštovanje i saosećanje u ovakvim momentima.

MarkoG

16.07.2023 11:32

Koliko je samo Vucic dobar covek to i ovog puta pokazuje. Saoseca se sa svima u svetu i svakog iskreno pozdravi i pozeli mu brz oporavak kao na primer sad. Pridruzujem se Vucicevim recima, brz oporavak Banjaminu.

Anonymous

16.07.2023 11:40

Želim brz oporavak Netanijahu.

Milena

16.07.2023 11:46

Brz oporavak