PREDSEDNIK UPUTIO ZVANIČAN ZAHTEV ZA SUSRET SA STOLTENBERGOM! Vučić: Polika koju vodim mora da bude dobra za SVE Srbe

Autor:

Vesti

12.07.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon obilaska radova, predsednik je odgovarao na pitanja novinara

PREDSEDNIK UPUTIO ZVANIČAN ZAHTEV ZA SUSRET SA STOLTENBERGOM! Vučić: Polika koju vodim mora da bude dobra za SVE Srbe

Foto: TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice od petlje Požarevac, preko Velikog Gradišta, do opštine Golubac.

Nakon obilaska radova, predsednik je odgovarao na pitanja novinara i istakao tom prilikom da je uputio zvaničan poziv i dopis za sastanak sa generalnim sekretarom Alijanse Jensom Stoltenbergom. 

- Ja sam juče uputio zvaničan dopis i zahtev za susret sa Stoltenbergom. Videćete još jedan trik koji pokušavaju da sprovedu u delo ovi sa Zapada. Malo smo uhapsili Srba, malo im pretimo, ali deeskalacija je kad povučemo 25 odsto snaga... kako to da juče sankcije protiv Vulina, a nema sankcija protiv Svečlje? Neće ni da bude. Zna se kako se pravi ravnoteža i balans. Jeste bili srećni kad su Dodiku uvođene sankcije? Moju politiku neće da vode ni Amerikanci ni Rusi, politika koju ja vodim mora da bude dobra za Srbe i srpski narod -  rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (37)

Loading
Nikola

12.07.2023 09:47

Vrlo je važno da sastanak sa generalnim sekretarom NATO bude održan što pre.

NadjaMil

12.07.2023 09:52

Predsednik oduvek vodi politiku koja je samo od interesa za državu. Svaki ishod sastanka bice za boljitak naroda!

Nikola

12.07.2023 09:52

NATO i KFOR moraju da spreče upade kosovske policije na sever KiM jedino na taj način će se sprečiti dalja eskalacija stanja na KiM.

Tijana

12.07.2023 09:53

Politiku koju vodi predsednik je politika mira i iskljucivo u interesu gradjana i Srbije i veoma vazno je sastati se i razgovarati sa Stoltenbergom.