MINISTAR VESIĆ NENAJAVLJENO OBIŠAO AERODROM: Moramo da rešavamo probleme, a ne da ih guramo pod tepih

Autor:

Vesti

05.07.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture se oglasio na Fejsbuku

MINISTAR VESIĆ NENAJAVLJENO OBIŠAO AERODROM: Moramo da rešavamo probleme, a ne da ih guramo pod tepih

Foto: Facebook-Goran Vesić

Ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je aerodrom "Nikola Tesla" i razgovarao sa ljudima koji su tamo zaposleni, a i sa putnicima.

- Jutros sam nenajavljeno došao na aerodrom Nikola Tesla. Obišao sam sve službe da čujem od ljudi koji rade koje probleme imaju. I razgovarao sa putnicima.

Prvo sam obišao sortirnicu prtljaga i razgovarao sa ljudima koji tu rade. Hteo sam da iz prve ruke čujem šta su njihovi problemi i da proverim da li su ispunjena obećanja koja su mi data od strane poslodavca Vansija. Probleme ne smemo da guramo pod tepih već moramo da se sa njima direktno suočimo. I da ih rešavamo. Znam da sam dosadan koncesionaru i da remetim njihov komfor ali ja sam srpski ministar i neću da trpim javašluk na srpskom aerodromu. Ne interesuje me šta se dešava na drugim aerodromima u Evropi.

To sam danas svojim prisustvom na aerodromu i pokazao. Nadam se da će to motivisati i druge učesnike u našim razgovorima da se ponašaju na isti način.

A sada idem na sastanak sa menadžmentom aerodroma. - napisao je Vesić na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading