NAROD NAJURIO ALEKSIĆA I ĆUTU IZ ZVEČANA: Hteli političke poene, pa prošli kao bosi po trnju!

Autor:

Vesti

20.06.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što ste sad došli, gde ste bili kada nam je trebalo, kada mi je brat ranjen, rekla žena iz Zvečana.

NAROD NAJURIO ALEKSIĆA I ĆUTU IZ ZVEČANA: Hteli političke poene, pa prošli kao bosi po trnju!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, ST/N. MANDIĆ

Srbi iz Zvečana najurili su danas potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića i njegovog saputnika Aleksandra Jovanovića Ćutu koji su došli da na muci srpskog naroda, koji nedeljama protestuje zbog Kurtijevog terora, zgrću jeftine političke poene.

Najglasnije su negodovale dve žene koje su Aleksića i Ćutu upitale:

- Koju podršku imamo od vas? Što ste sad došli, gde ste bili kada nam je trebalo, kada mi je brat ranjen? 

Oni su istakli da ih je država u više navrata podržala, piše Informer.

- Svi drugi su nas podržali, od predsednika pa nadalje. I u svemu. Mi smo ovde došle da branimo svoje radno mesto! Ni smo ni pod moranjem, ni pod radnom obavezom, ovde je svako došao svojom vojom i odlukom. Mi imamo našeg predsednika i našu državu da nas podržavaju – odbrusile su žene Aleksiću. 

Kada su Aleksić i Ćuta pokušali da poture izmišljenu priču kako je narod dole primoran da bude na protestu jer se navodno plaši Milana Radoičića, stigao im je odgovor:

- Mi smo ovde zbog naše budućnosti i naše dece! Hapse nam decu, shvatite, odakle vi znate šta mi proživljavamo? Milan Radoičić ovde nije doša ko zna koliko! Kako se to narod plaši? Vi ga forsirate. Nas ovde niko ne tera! Mi smo ovde zbog naše dece a ne zbog straha. Sram da vas bude da vas bude – poručili su mu Srbi, a Aleksić i ekipa brzo su se pokupili iz Zvečana i kako se može čuti na jednom od snimaka otišli su na piće, piše Informer.

Očigledno je da im Srbi sa Kosova nisu oprostili ni zaboravili kako je Vuk Jeremić napravio granicu između Srba i Srba na Jarinju, kako je bivša vlast pustila Kurtija iz zatvora, a on danas teroriše Srbe na Kosovu i Metohiji, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mira

22.06.2023 13:07

Aleksić i Ćuta su "dno -dna" od ljudi . sram ih bilo