ŽENO, IMAŠ LI SRAMA?! Zorana Mihajlović podržala drogiranog Sergeja!

Autor:

Vesti

12.06.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša potpredsednica i ministarka u Vladi Srbije Zorana Mihajlović podržala je drogiranog Sergeja Trifunovića i udarila na medije koji se ne libe da o njenim aferama pišu i govore javno!

ŽENO, IMAŠ LI SRAMA?! Zorana Mihajlović podržala drogiranog Sergeja!

Foto: Tanjug/S. Radovanović/S. Aćimović, Printscreen

Vest koju je Republika prva objavila  da je glumac i dežurni opozicioni hejter Sergej Trifunović učestvovao u saobraćajnoj nesreći posle koje je utvrđeno da je bio pod dejstvom narkotika poput virusa proširila se srpskim internet nebom, a u sve se brzo umešala i bivša ministarka Zorana Mihajlović.

Mihajlovićeva, koja je najavila formiranje pokreta i borbu na srpskoj političkoj sceni od kako je prestala da bude član Srpske napredne stranke i od kada nije u Vladi Srbije, prokomentarisala je besraman post na Instagramu Trifunovića i obrušila se na Srpski telegraf.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

 

- Ako su ovo novinari, ja sam astronaut - napisao je Trifunović, što je brže bolje dočekala Mihajlovićeva optužujuću našu medijsku kuću da smo "reketaši".

- hahaha, pa to je čuveni Srpski telegraf. ja ih zovem reketaši - prilično nepismeno napisala je Mihajlovićeva.

Republika

Foto: ATAImages

 

Očigledno naviknuta da uređuje medije kako to čini kad su u pitanju mediji pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka, ona je nedavno na Instagramu Srpskog telegrafu uputila besrizorne uvrede nazivajući nas "miševima".

- Kakvi heroji! Čim vide da će sudu da objašnjavaju svoje laži, odmah mikro najava na naslovnoj! Kakvi miševi - napisala je na Instagramu Mihajlovićeva, uz sliku tadašnje naslovne strane štampanog izdanja Srpskog telegrafa.

Mihajlovićeva, međutim, nikada nije odgovorila na pitanja ko, kada i kako ju je reketirao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Jelena

12.06.2023 16:47

Žena bez stida i srama podržava drogiranog Sergeja. Sačekaj nek se zakuca u tvoj auto tako drogiran.

Jelena

12.06.2023 16:48

Ova Zorana definitivno nije normalna. Pukla je ko kokica.

Leštanac

12.06.2023 16:51

Yorana Mihajlović je prozapadni poltron i nikada nije bila za dobrobit srpskog naroda. Stalno je menjala stranke i uvek se uključivala u stranke koje su na vlasti i to zahvaljujući zapadnim ambasadama. Za uzvrat uvek je išla u zapadne ambasade za svoje mišljenje.

Neda

12.06.2023 16:57

Odlucila je da kod Djilasa nadje uhlebljenje.