MASOVNA TUŽBA PLAĆENIKA: Nebojša Bakarec osuo paljbu po tajkunskim medijima

Autor:

Vesti

07.06.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Danas su Šolakovi tajkunski antisrpski mediji objavili vest da je neutvrđena grupa glumaca, tužila autora ovog teksta, izjavio je Nebojša Bakarec.

MASOVNA TUŽBA PLAĆENIKA: Nebojša Bakarec osuo paljbu po tajkunskim medijima

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

- Tužili su me zbog toga što sam kao poslanik u Skupštini Srbije, izneo javne podatke o honorarima koje ti glumci dobijaju od državnog Telekoma. A te podatke su baš tog dana 25.05.2023. objavili mediji, npr. portal „24sedam“ u tekstu pod naslovom: „Prozivaju državu, a ne gade se na pare! Ovo su zarade glumaca u produkcijama koje je finansirao Telekom“. I ja sam te podatke pročitao u Skupštini. Nisam te podatke izmislio, niti dobio od Telekoma. Podsećam da je Telekom kompanija u vlasništvu države, i podaci Telekoma, podležu Zakonu o dostupnosti informacija.

- Ponosim se time što me je tužila grupa lica - "glumaca", koji sede na dve stolice. Javno podržavaju nasilne proteste opozicije, na kojima se nosi lutka sa obešenim Vučićem. Kriju kao zmija noge da ih debelo plaća državni Telekom, dakle onaj isti Vučić, koga žele da obese! Jedan od ovih glumaca – Bjelogrlić, je nasilnik, koji je batinao Gagu Antonijevića, koji otac može da mu bude. Drugi glumac je decenijski narkoman, alkoholičar, nasilnik, ženomrzac, krivično osuđivan. Kad me tuže takvi - JA PONOSAN!

- Ti glumci nikada nisu donirali ni dinar, ni evro svojih ogromnih honorara, deci Srbije, ugroženim ženama Srbije, nikada nisu kupili ni jedan respirator, u doba Korone, nisu donirali ni jednu masku. Jedina njihova misao vodilja je "u se, na se, i poda se". Pri tome sebe proglašavaju za elitu, nadljude, višu vrstu. Za mene se zna. Ponosim se time što sam dva puta donirao svoje organe - kožu, izgoreloj deci. Dva puta sam zbog toga operisan na VMA. Spasao sam život jedanaestogodišnjem dečaku iz Kraljeva, Urošu Karoviću. Spasao sam život petnaestogodišnjoj devojčici Milani Šukundi iz Apatina. Za razliku od mene, ovi tužitelji podržavaju sve režime, podilaze svakoj vlasti, javno ili tajno. Tako i ovoj. Tajno. Ne vole da se zna da ih masno plaća državni Telekom. Ne vole da se to zna, zbog toga što se to saznanje ne dopada onim divnim običnim građanima, protestantima, koji protestuju iz ideala, besplatno. Ovi glumci ništa ne rade besplatno. Podržavaju opoziciju, a apanažu uzimaju od Telekoma, tj. od vlasti. Vrhunac licemerja i beščašća! - piše Bakarec za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading