"SPREMNA SAM U SVAKOM TRENUTKU DA PODNESEM OSTAVKU, PREDSEDNIK VUČIĆ ZNA TO"! Ana Brnabić jasnija nego ikad!

Autor:

Vesti

06.06.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremna sam u svakom trenutku da podnesem ostavku na mestu predsednice Vlade. Ukoliko neko misli da Vlada ne radi kako treba, da može da neko drugi radi bolje, do za mene govori da u svakom trenutku mandate možemo da vratimo građanima, a onda da predsednik ili da postavi drugog mandatara ili da idemo na izbore, rekla je premijerka Ana Brnabić.

"SPREMNA SAM U SVAKOM TRENUTKU DA PODNESEM OSTAVKU, PREDSEDNIK VUČIĆ ZNA TO"! Ana Brnabić jasnija nego ikad!

Foto: Tanjug/V.šporcic

Ana Brnabić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je danas u Dnevniku na TV Prva da je spremna u svakom trenutku da podnese ostavku i da za to predsednik države Aleksandar Vučić zna i da mu je to saopštila i danas na sastanku.

- Spremna sam u svakom trenutku da podnesem ostavku na mestu predsednice Vlade Srbije. Ukoliko neko misli da Vlada ne radi kako treba, da može da neko drugi radi bolje, do za mene govori da u svakom trenutku mandate možemo da vratimo građanima, a onda da predsednik ili da postavi drugog mandatara ili da idemo na izbore - rekla je premijerka Ana Brnabić.

Premijerka je dodala da je predsednik Srbije zna da je ona spremna da podnese ostavku.

- Ja nisam spremna, kao predsednica Vlade, da mi neko na ulici kadrira i odlučuje ko čemu šta da bude. Predsednik Vučić ima tu informaciju da ja mogu da podnesem ostavku. Ja sam ušla u Vladu da pomognem njemu pošto znam koliko radi za svoj narod, da pomognem da uradimo nešto za građane i da uradimo nešto za državu - dodala je predsednica Vlade.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Kosta

06.06.2023 18:46

Ne plaši se Ana opozicionara, veruje u svoj rad i i borbu, a narod njoj veruje

Bojana

06.06.2023 18:51

Predsednik Vucic najbolje zna ko, sta i koliko moze da doprinese u procesu razvoja i napretka Srbije, tako da svaka vlada koja ima njegovu podrsku je najbolja i za ovu zemlju!

Lena

06.06.2023 18:53

A zbog cega bi podnela ostavku, da se opozicija raduje. A Brnabicka odlicno obavlja svoj posao.

Isidora

06.06.2023 18:54

Vlada apsolutno dobro radi svoj posao, gradjani to vide. Neka samo nastavi.