DABIĆ: Zna srpski narod na Kosmetu ko ga nikada nije izdao, zato i daje podršku Vučiću

Autor:

Vesti

30.05.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je reagovao na izjavu Pavla Grbovića

DABIĆ: Zna srpski narod na Kosmetu ko ga nikada nije izdao, zato i daje podršku Vučiću

Foto: sns.org

Đorđe Dabić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na izjavu Pavla Grbovića, lidera PSG, u vezi sa tenzijama na Kosmetu.

 

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Dovoljan je bio jedan dan da ambasadorska koalicija iz kruga dvojke pronađe alibi za Kurtijevo divljanje i okrivi lično Aleksandra Vučića za sve što se juče desilo našem narodu na severu pokrajine.

Da nemaju stida i srama znamo odavno, da ih redovno postrojavaju po zelenom travnjaku zamenici pomoćnika trećih konzula i to nam je poznato, ali da će direktno stati na stranu onoga koji puca po srpskom narodu novi je nivo beščašja koji je i za njih nepojmljiv.

Izjava Pavla Grbovića, predstavnika ambasadorske koalicije da je jučerašnje pucanje na Srbe iz kalašnjikova politički problem koji će se rešiti povratkom Srba u institucije lažne države najdirektnija je podrška nastavku nasilja nad našim narodom do konačnog sloma kome se Kurti nada i što ga jedino zanima.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

Ovakva izdajnička politika poražena je 2012. godine i nikada više nećemo dozvoliti njeno oživljavanje i povratak na vlast, ne zbog SNS nego zbog Srbije.

Zna dobro srpski narod na Kosmetu ko ga nikada nije izdao, zato i daje plebiscitarnu podršku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici na svim izborima koji se održavaju u pokrajini  poslednjih 10 godina.

Borićemo se da očuvamo mir, ali pogroma i novih "Oluja" više neće biti i to je jasno i Kurtiju i političkom zapadu a trebalo bi da bude jasno i njihovim marionetama u Beogradu - zaključio je Dabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (25)

Loading
Andra

30.05.2023 19:52

Vučić se svim srcem bori za KiM

Blagoje

30.05.2023 19:54

Izuzetno dobro Srpski narod na KiM zna koliko se Vučić bori za njih

Milovan

30.05.2023 19:56

Predsednik Vučić je dao sve od sebe da zaštiti srpski narod na Kosovu i Metohiji i da se uspostavi dijalog

Kosta

30.05.2023 19:58

Vucic uvek i zauvek uz Srbe sa KIM