ON JE BRADATA NAKAZA U SUKNJI! VIDOJKOVIĆ PATRIJARHU PSOVAO SESTRU I SLAVSKO ŽITO: Šolakov potrčko brutalno vređao patrijarha i predsednika

Autor:

Vesti

17.05.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumnista Danasa i pisac Vidojković skandalozno je izvređao poglavara Srpske pravoslavne crkve, patrijarha Porfirija na kanalu Nova S koji je u vlasništvu Dragana Šolaka.

ON JE BRADATA NAKAZA U SUKNJI! VIDOJKOVIĆ PATRIJARHU PSOVAO SESTRU I SLAVSKO ŽITO: Šolakov potrčko brutalno vređao patrijarha i predsednika

Foto: Printscreen/Nova S

Marko Vidojković koji je inače i kolumnista dnevnog političkog tabloida "Danas" je u emisiji "Dobar, loš, zao" na najbrutalniji način izvređao narod i patrijarha.

"On je bradata nakaza, bradati jadnik u suknji kojeg treba ka*ati" - su Vidojkovićeve reči i jezive uvrede koje je uputio na račun patrijarha Porfirija.

Pored ovih jezivih i prostačkih reči, Vidojković i njegov kolega Nenad Kulačin tu nisu stali, nego su patrijarha nazivali bradatom jadnicom, bradatom žvalom, bradatom njuškom i govna*om.

- Idite u pi*ku materinu 26. u Beogradu. Jedite go*na, zaprljajte ga do kraja i nosite se u ku*ac odakle ste došli. A onda neka normalan narod demonstrira 27. ili 28. svejedno - dodao je.

Ovaj snimak najbolje pokazuje svu sramotu Šolakovih medija i njegova dva potrčka koji vode emisiju "Dobar, loš, zao".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (130)

Loading
Kristina

17.05.2023 22:23

Sramotno ponašanje opozicije.

Mia

17.05.2023 22:29

Vidojkovica uhapsiti podhitno! Belog dana da ne vidi!

Uroš

17.05.2023 22:29

Odgovarao bi ti meni za svaku izgovorenu reč, budalo pijana i drogirani!

Jana

17.05.2023 22:35

Vidojković pod hitno mora da potraži pomoć u Lazi Lazarević