SVE SMO PREDVIDELI! Zorana Mihajlović u žestokoj kampanji pljuvanja i vređanja: POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE!

Autor:

Vesti

17.05.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mihajlović, bivša ministarka energetike i zvezda medija pod kontrolom opozicije, džoker stranog faktora za udar na Srbiju i srpskog predsednika Aleksandra Vučića potvrdila ono što je Republika već pisala - da neće prezati ni od udaraca ispod pojasa kako bi skupila jeftine političke poene u pokušaju da dobije podršku za pokret čije je osnivanje nedavno najavila.

SVE SMO PREDVIDELI! Zorana Mihajlović u žestokoj kampanji pljuvanja i vređanja: POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE!

Foto: ATAImages

Ni pun dan nije prošao od kako su Srpski telegraf u štampanom izdanju i Republika na portalu objavili članak o osam napada na šefa države u kojem učestvuju Hrvati, Albanci, opozicija, ali i bivša ministarka, a ona je svojim besomučnim napadom na ministra odbrane Miloša Vučevića potvrdila da smo bili u pravu.

Na svom Instagram profilu, naime, ona je žestoko izvređala Vučevića nazivajući ga "klimoglavcem" i "potronom".

- O mojoj sposobnosti svedoce rezultati, ali ti o tome malo znaš, jer je jedina sposobnost koju imaš klimanje glavom i poltronstvo. Ono što je uradeno u infrastrukturi samo u Novom Sadu uradeno je zahvaljujuci radu te "nesrećne i nesposobne Zorane" - napisala je između ostalog Mihajlovićeva.

 

Kako je Republika već pisala, Vučević je bivšu ministarku podsetio da su njeni rezultati dok je bila u Vladi Srbije bili i više nego skromni.

- Gospođo, Vi biste u pauzama između šopinga i bjuti tretmana da lečite lične frustracije pljuvanjem po društvenim mrežama. Da ste imali rezultate ne biste bili tu gde ste sad. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali to je Vaš problem - naveo je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading