BEDNICI! BRIGA IH ZA ŽIVOTE DECE, TRAŽE FREKVENCIJU ZA SVOJE TELEVIZIJE! Janković: Gurati televizije koje nisu uz vlast!

Autor:

Vesti

10.05.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo puta je opzicija demonstrirala da ih baš briga za društvo i da im je jedina želja da se dočepaju vlasti, ali koristiti nezamislivu tragediju koju je doživela Srbija- dva masovna ubistva, da bi dobio frekvenciju za svoje televizije je vrhunac beščašća

BEDNICI! BRIGA IH ZA ŽIVOTE DECE, TRAŽE FREKVENCIJU ZA SVOJE TELEVIZIJE! Janković: Gurati televizije koje nisu uz vlast!

Foto: printscreen

Vladeta Janković

Vladeta Janković, narodni poslanik Ujedinjeni za pobedu Srbije, gostujući na jednoj od televizija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, otkrio je prave namere opozicije sa organizovanjem protesta protiv nasilja. Janković je, naime, kazao da se protesti moraju nastaviti, ali da zahtevi ne smeju da budu preširoki!

To upravo znači da organizovan protest nije bio skup protiv nasilja, već pefridna manipulacija opozicije da dođe na vlast koristići stanje šoka nacije zbog prvog masovnog ubistva u jednoj osnovnoj školi. 

 

 

- Zahtev treba da bude da se stane na rep REM-u i da frekvenciju dobiju televizije koje nisu uz vlast! - kazao je Janković. 

Podsetimo, Kosta Kecmanović (13) ubio je osmoro đaka i domara u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a sedmoro njih ranio, dok je Uroš Blažić ubio njih osmoro, a njih 14 ranio u selima Malo Orašje i Dubona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (79)

Loading
Cedomir

10.05.2023 13:03

Toliko koliko je njima do borbe protiv nasilja. Sad je jasno sve.

Sonja

10.05.2023 13:04

Zivoti dece su najbitniji a tajkunski mediji ne moraju nikada da dobiju frekvenciju.

Miloš

10.05.2023 13:05

Oni pokazuju svoje pravo lice polako ali sigurno.

Snežana

10.05.2023 13:05

Jasno nam je da pojedinim opozicionarima nisu bitni životi dece već lični interesi i frekvencije tajkunskih medija. Janković treba da zna da nije samo Beograd Srbij. Srbija smo svi mi i van Beograda žive pošteni, obrazovani, kulturni, kvalitetni ljudi kojima su životi dece najvažniji. To je razlika između nas i pojedinih iz kruga dvojke.