PITAJ ĐILASA KOLIKO JE TAČNO ZARADIO OD VELIKOG BRATA! Dragojević: Profit od rijalitija je kao da dilujete heroin ili kokain

Autor:

Vesti

08.05.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kad su se za dva dana u Srbiji desile dve tragedije u kojima je 17 ljudi izgubilo život, mnogi su „uprli prstom“u rijaliti programe.

PITAJ ĐILASA KOLIKO JE TAČNO ZARADIO OD VELIKOG BRATA! Dragojević: Profit od rijalitija je kao da dilujete heroin ili kokain

Foto: ST/Dragan Kadić

Reditelj i profesionalni opozicionar Srđan Dragojević je jedan od njih, pa je tako u srceparajućoj izjavi za tajkunske medije rekao da je "ova vrsta profita koja se ostvaruje od rijaliti programa je kao da dilujete heroin ili kokain".

Iako kaže da nije za zabranu rijaliti programa, on navodi kako je "zbunjen što maloletna osoba može da uđe u streljanu", što deluje posebno apsurdno, jer upravo je njegov film "Rane" u Srbiji, suprotno ili shodno nameri, popularizovao maloletnički kriminal.

Zaboravlja Dragojević da je i u vreme Dragana Đilasa bilo rijaliti programa, zapravo, da je praktički na velika vrata uveden u Srbiju baš u vreme strahovlade "žutih".

Možda bi trebalo da pita Đilasa koliko je zaradio na tom programu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Sole

08.05.2023 20:06

Lopov i prevarant ojadio i opljackao narod a sad ima smelosti da prica.

Kristina

08.05.2023 20:10

Javno pozivanje na smrt predsednika, to je borba opozicije protiv nasilja.

Sima

08.05.2023 20:11

E Srđan je možda i najljigavija osoba iz opozicije...

Marina

08.05.2023 20:18

To su astronomske cifre! Tad mu rijaliti nije smetao, dok je on bio na vlasti, a sad ima nešto protiv!