SVI SU POLITIČARI, PA I MARINA VIDOJEVIĆ: Opozicionari poturili aktivistkinju "Kreni-promeni" da govori umesto njih

Autor:

Vesti

08.05.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke okupljaju se ispred Skupštine Srbije na protestu političkih partija, samo dan nakon što će proći trodnevna žalost u Srbiji zbog tragedije koja se dogodila 3. maja.

SVI SU POLITIČARI, PA I MARINA VIDOJEVIĆ: Opozicionari poturili aktivistkinju "Kreni-promeni" da govori umesto njih

Foto: alo.rs

Opozicionari su poturili aktivistkinju Kreni-promeni, Marinu Vidojević, da govori na skupu, skrivajući da je pisala za njih.

Marina Vidojevi je rođena 1984. godine u Kruševcu. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i odbranila doktorsku disertaciju 2013. na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Oblast istraživanja obuhvatala je veze srednjovekovnih tema i motiva sa srpskom savremenom literaturom.

Učestvovala je na naučnim skupovima u zemlji i regionu i objavljivala naučne radove i članke iz različitih oblasti književne istorije i kritike (srednjovekovna, postkolonijalna, postmoderna književnost).

Predaje srpski jezik i književnost u OŠ “Branko Ćopić” u Beogradu.

U pokretu Ne davimo Beograd je angažovana u grupama za obrazovanje i kulturu, a najaktivnija je na terenu sa svojom opštinskom grupom na matičnom Voždovcu. Kao volonterka-istraživačica piše za sajt pokreta Kreni promeni i bavi se temama vezanim za prosvetu. Majka je dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jana

08.05.2023 19:49

Stvarno je smesno kako opozicija koristi ljude za svoju promociju!Tako joj i treba kad se uhvatila ološa pa sa njima druguje!Marina...Marina

Koki

08.05.2023 19:56

Ova opozicija je smejurija sve kad se skupi saka jada nemoralnih ljudi bez grama osecanja i duse