Čestitka Milana Krkobabića povodom Prvog maja – Međunarodnog praznika rada 2023!

Autor:

Vesti

01.05.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krkobabić je u čestitki svim građanima poželeo dobro zdravlje.

Čestitka Milana Krkobabića povodom Prvog maja – Međunarodnog praznika rada 2023!

Foto: Miloš Miškov

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić uputio je građanima Srbije čestitku povodom 1. Maja – Međunarodnog dana rada.

- Uz iskrene želje za dobro zdravlje, čestitam Međunarodni praznik rada svima koji i danas marljivo rade, zaposlenima, našim vrednim domaćinima u selima Srbije – onima koji žive od svog tekućeg rada, a posebno penzionerima koji su decenijama svojim minulim radom uspešno izgradili ovu zemlju -  navodi se u čestitki Milana Krkobabića.

- PUPS,  kao partija socijalne pravde, od svog osnivanja energično  se zalaže da zarade i penzije omogućavaju dostojanstven život. Zalažemo se za očuvanje svih stečenih radničkih prava, a posebno za učešće radnika u upravljanju i raspodeli dobiti – za 13. platu!

Mladim ljudima koji Srbiju brane naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece, poručujem da   ćemo nastaviti misiju preporoda sela. Pored dodele seoskih  kuća, za sve hrabre mlade ljude koji imaju korisne poslovne ideje dodeljivaćemo bespovratna sredstva za pokretanje privrednih aktivnosti neophodnih određenim selima – ističe Milan Krkobabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading