DOK VUČIĆ OTVARA DEONICU MORAVSKOG KORIDORA TAJKUNSKI MEDIJI "HEJTUJU": Šolaku sad smetaju novi i dobri putevi!

Autor:

Vesti

29.04.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi su danas slavili otvaranje auto-puta koji spaja istok i zapad zemlje, a za to vreme tajkunski mediji su "kukali" kako predsednik Vučić teroriše narod.

DOK VUČIĆ OTVARA DEONICU MORAVSKOG KORIDORA TAJKUNSKI MEDIJI "HEJTUJU": Šolaku sad smetaju novi i dobri putevi!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Printscreen

Bez stida i srama, kako drugačije opisati izveštavanje medija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, budući da svaki uspeh naše zemlje i vladajuće stranke pokušavaju da devalviraju ili potpuno obesmisle, pa su tako i otvaranje deonice Moravskog koridora okarakterisali kao Vučićev "praznični teror".

Naime, Srbija je danas slavila, a njeni građani su se u velikom broju okupili kako bi gromoglasnim aplauzom dočekali predsednika Aleksandra Vučića na otvaranju prvog auto-puta koji spaja zapad i istok zemlje i koji je još jedan pokazatelj napretka i dobrog pravca u kom se kreće naša zemlja, ali to očigledno ne odgovara svakome.

Budući da manu nisu mogli da nađu ovom auto-putu, Nova S, medij u vlasništvu Dragana Šolaka je pomno pratio prenos otvaranja ove deonice Moravskog koridora i onda rešio da objavi tekst pod sramnim naslovom:

Vučićev praznični TV teror na svim frekvencijama: Gledaoci u šoku - šta je ovde Pink, a šta RTS?

Foto: RTS/printscreen

Tekst na portalu Nova.rs

Ovaj tekst bavio se najviše time na koji način izveštavaju mediji koji su pratili Vučićevo obraćanje i pored toga što su RTS, koji je javni servis Srbije zamerili što prenosi otvaranje deonice Moravskog koridora, uvredili su sve novinare koji rade odgovorno svoj posao, nazivajući njihov rad "religijskim prenosom konferencije" u potpuno negativnom kontekstu, a izveštavanje RTS "bizarnim". 

- Prorežimski mediji na čelu sa Pinkom govoto religiozno prenose konferencije, obilaske i otvaranja na kojima se pojavljuje predsednik Srbije, a gledaoce to više ni ne čudi. Međutim, situacija u kojoj RTS sate svog programa posvećuje otvaranju delu auto-puta graniči se sa bizarnim - navodi se u pomenutom tekstu.

Tajkunskim medijima je očigledno strano objektivno izveštavanje o temama od istorijskog značaja za našu zemlju, samo zbog toga što se radi o uspehu za koji je zaslužan predsednik Vučić.

Odavno je poznato da su u stalnoj misiji vređanja državnog vrha i svog naroda, a ovim tekstom to je samo potvrđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (67)

Loading
Snežana

29.04.2023 15:10

Zavist je jako loše osećanje ali Šolak to izgleda ne razume. Zavidi Vučiću što je otvoren još jedan auto puz značajan za celu Srbiju i napada RTS zbog izveštavanja. Šta bi drugo trebalo da prenosi javni servis nego ovakvu vest značajnu za Srbiju i njene građane koji taj servis plaćaju.

Jelena

29.04.2023 15:10

Tajkunima smeta jaka i razvijena Srbija. Oni mrze sve što Vučić radi i gradi.

misterijanemoguca

29.04.2023 15:10

Solak moze da se slika, Srbijace svakako bez njega da nareduje a on neka cuti i cuci u bari kao zaba jer sem kreketanja nista drugo ni nezna.

Jelenko

29.04.2023 15:11

Klasična ljubomora!