VUČIĆ POSETIO SRPSKU SVETINJU! Predsednik u manastiru Ljubostinja na putu ka otvaranju deonice Moravskog koridora (FOTO)

Autor:

Vesti

29.04.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je obišao jedan od naših najvelelepnijih manastira

VUČIĆ POSETIO SRPSKU SVETINJU! Predsednik u manastiru Ljubostinja na putu ka otvaranju deonice Moravskog koridora (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen/budućnostsrbijeav

Aleksandar Vučić predsednik Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju deonice Moravskog koridora od Pojata do Makrešana.

Foto: Instagram/printscreen/budućnostsrbijeav

 

Na putu do tamo, predsednik je obišao manastir Ljubostinju, a fotografija iz manastirske porte objavljena je na Instagram nalogu "Budućnost Srbija AV". 

- Prisustvovao jutarnjoj liturgiji u manastiru Ljubostinja.Ovo mesto, izgrađeno na temeljima ljubavi, vekovima je simbol zaveštanja, vere i nepokorenog duha našeg naroda. Podignuto je kao sećanje na slavnu istoriju naših predaka, a ostavljeno kao amanet nama da poštojemo, čuvamo i volimo svoje bližnje i našu jedinu Srbiju.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je manastir Ljubostinju i poklonio se grobu svete mučenice kneginje Milice. - napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (83)

Loading
Jeka

29.04.2023 09:53

Manastir Ljubovija je jedan od najlepsih srpskih manastira

Zagorka

29.04.2023 09:54

Ziveo nas predsednik

Brane

29.04.2023 09:54

Vera i naše svetinje je ono na čemu nam država počiva i na čemu opstaje.

Marija

29.04.2023 09:55

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će prisustvovati otvaranju deonice Moravskog koridora od Pojata do Makrešana. Predsednik je na putu do tamo obišao manastir Ljubostinju