OD EKONOMSKOG NAPRETKA DO BOREBE ZA SRBE NA KiM! Predsednik Vučić objavio zanimljiv snimak! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.03.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" kako je izgledala njegova radna nedelja.

OD EKONOMSKOG NAPRETKA DO BOREBE ZA SRBE NA KiM! Predsednik Vučić objavio zanimljiv snimak! (VIDEO)

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ nr

- I ove nedelje, borba za Srbiju nastavljena je na dva koloseka: na jednom, naša zemlja ubrzano hvata korak sa svetskim standardima u ekonomiji, bilo da je u pitanju izgradnja najsavremenijeg i najvećeg industrijskog VGP parka u Evropi, bilo da su u pitanju kompanije naših vrednih i pametnih ljudi, koje su od malih porodičnih manufaktura izrasle u ozbijne firme koje već izvoze svoje proizvode širom sveta - napisao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao:

 

 

- Upravo na njih sam bio ponosan tokom posete Sremskom okrugu, koja me je još jednom uverila u snagu, kreativnost i patriotizam našeg naroda - objavio je Vučić.

- Na drugom koloseku – borba za Kosovo i Metohiju, za formiranje Zajednice srpskih opština, kako bismo se pre svega pobrinuli za bezbednost našeg naroda, o kojoj niko nije brinuo toliko godina. Nastavljamo hrabro napred. Pobediće Srbija! - zaključio je predsednik.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (71)

Loading
Aca Voždovac

19.03.2023 18:41

Vučić , čovek koji želi samo dobro Srbiji .

Vesa

19.03.2023 18:42

Puna podrška predsedniku Vučiću koji se kao lav bori za Srbiju i sve nas .

Tanja

19.03.2023 18:42

Predsednik Vučić se bori za interese Srbije i građana I za sav napaćeni narod na Kosovu i Metohiji da mogu bolje da žive.

Rada

19.03.2023 18:43

Dok opozicija trune u sopstvenim lažima , Vučić bukvalno gine za Srbiju .