TAKO SE "BRANI KOSOVO": "Patriotska opozicija" na skupu pričala o vakcinama i svetskim zaverama po nalogu Viole fon Kramon

Autor:

Vesti

17.03.2023

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ironija je što je naziv skupa bio "Ne kapitulaciji".

TAKO SE "BRANI KOSOVO": "Patriotska opozicija" na skupu pričala o vakcinama i svetskim zaverama po nalogu Viole fon Kramon

Foto: Printscreen

"Velike patriote" organizovale su skup u Beogradu povodom pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji 17. marta 2004. godine, a tom prilikom govorili su o svemu, osim o Kosmetu.

Lažne patriote iz redova Novog DSS, Zavetnika i Dveri, na čelu sa francuskim potrčkom Milošom Jovanovićem, gospođom Stamenkovski i “velikim patriotom” Boškom Obradovićem, održali su danas u Beogradu skup koji su pokušali da predstave kao protest protiv evropskog plana za Kosovo, iako je činjenica da ih Kosovo i Metohija uopšte ne zanimaju, već samo gledaju kako da otežaju poziciju Srbije i predsednika Aleksandra Vučića pred sutrašnje pregovore u Ohridu.

Da je cela priča dela opozicije o Kosovu i Metohiji farsa videlo se na protestu u prestonici gde su navodno došli da "brane Kosovo". 

Jedan od govornika bio je Ratko Ristić, inače bivši dekan Šumarskog fakulteta kome su glavna tema bile svetske zavere, vakcine, Džulijan Asanž i sve što im je zadato da ispune po agendi njihove mentorke Viole fon Kramon.

Ironija je što je naziv skupa bio "Ne kapitulaciji", navodi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Boba

17.03.2023 22:35

Ne znaju ovi ludaci šta pričaju.

Sandra

17.03.2023 22:36

Kakve patriote takve i teme.

Simke

17.03.2023 22:36

Sve sem Srba i KiM je bitnija tema za lažne patriote !

Nika

17.03.2023 22:38

Patriotizam na opozicioni način, brane Kosovo i Metohiju ni sami ne znaju od čega, a o Kosovu i Metohiji ni reč.