BUJKE IZAŠAO IZ ILEGALE! UHVAĆEN: Direktor RTS prvi put u javnosti od izbijanja afere koja trese Srbiju! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.02.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupštinski Odbor za kulturu i medije pozvao je na danšanju sednicu generalnog direktora RTS Dragana Bujoševića i predsednika UO RTS Branislava Klanščeka, kako bi pojasnili poslanicima izveštaj o poslovanju Javnog medijskog servisa za 2021, a čije objavljivanje je ustalasalo Srbiju, saznaje Republika.

BUJKE IZAŠAO IZ ILEGALE! UHVAĆEN: Direktor RTS prvi put u javnosti od izbijanja afere koja trese Srbiju! (FOTO)

Foto: Republika

Razmatranje izveštaja o poslovanju RTS biće poslednja tačka dnevnog reda sednice skupštinskog Odbora za kulturu i medije. 

Foto: V. LUkić

Generalni direktor RTS

Podsetimo, predsednik UO RTS Klanšček izneo je u javnost šokantne podatke kako se troši novac u ovoj medijskoj kući, koju finansiraju građani Srbije- da zaposleni na RTS imaju svoje produkcije u okviru kojih snimaju emisije, koje potom prodaju RTS, o milionskim honorarima pojedinih televizijskih zvezda.

Takođe, otkriveno je i da RTS producira samostalno tek tri emisije, mimo informative, da sve ostale otkupljuje, da se astronomske sume izdvajaju za snimanje nepostojeće emisije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading