GO SNS IZ NOVOG SADA OSUDIO NASILJE ULTRADESNIČARA: Jedina meta im je čovek koji je ponovo vratio ponos srpskom narodu

Autor:

Vesti

15.02.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotno je da se ovakve scene dešavaju u Srbiji u trenucima najsnažnijih pritisaka na našu državu, navodi se u saopštenju.

GO SNS IZ NOVOG SADA OSUDIO NASILJE ULTRADESNIČARA: Jedina meta im je čovek koji je ponovo vratio ponos srpskom narodu

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu oglasio se povodom nereda koje su večeras izazvali desničarski ekstremisti u Beogradu.

- Nikogovići su se odmah ustalasali da se što pre dodvore i pokažu mrziteljima svega srpskog, svojim nalogodavcima, pa su sramotnim skupom  pokušali uvrediti srpski narod, i to na Sretenje! Na Dan državnosti oni bi da prete ubistvom predsednika Aleksandra Vučića - navodi se u saopštenju i dodaje: 

- Time su se ogolili pred narodom i pokazali da im je jedina meta čovek koji je ponovo vratio ponos srpskom narodu, čovek koji je učinio da se ne stidimo svoje zastave, kao što je to bilo u njihovo vreme, čovek koji se svakog dana bori s pritiscima za jedinstvo i spas naše zemlje, čovek koji je nasledio njihove greške i posledice njihovih pljački. Sramotno je da se ovakve scene dešavaju u Srbiji u trenucima najsnažnijih pritisaka na našu državu. Na sreću, istorija ovakve mizerne scene neće pamtiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading