PONOŠ GURA OPOZICIJU U PROVALIJU: Tera ih na bojkot - A TIME SU SVI NA GUBITKU OSIM NJEGA!

Autor:

Vesti

07.02.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta Srce Zdravko Ponoš pozvao je opoziciju da napusti Skupštinu Srbije, tvrdeći da bi samo bojkot naneo štetu vladajućoj garnituri u Srbiji. To bi možda i moglo da se zavede kao savet da je i Ponoš deo parlamenta, ovako, on nije tamo, pa nije, a ostali opozicionari bi, ako ga poslušaju, mogli ozbiljno da kiksnu.

PONOŠ GURA OPOZICIJU U PROVALIJU: Tera ih na bojkot - A TIME SU SVI NA GUBITKU OSIM NJEGA!

Foto: printscreen

Zdravko Ponoš je posle rasprave o Kosovu u srpskom parlamentu poručio opozicionim partijama da bi trebalo da razmisle o bojkotu.

Lider pokreta Srce je kazao da je predsednik države Aleksandar Vučić pokazao da mu "ne treba Vlada", da je "Skupštinu je izvrgnuo ruglu", zbog čega bi opozicija trebali da napusti skupštinske klupe i proglasi bojkot parlamenta.

Foto: Printskrin: RTS

Zasedanje Skupštine

Međutim, lako je Ponošu da deli ovakve savete, kad on nije deo parlamenta, pa samim tim ništa i ne gubi. A koliko bi ostatak opozicije, koji je prošao cenzus, mogao da izgubi, i sami su osetili na svojoj koži pre nekoliko godina.

Opozicija je tada bojkotova izbore, te ostala mimo parlamenta, a kasnije je većina njih i sama priznala da im je to bila strateška greška, te da su postali nevidiljivi za većinu građana Srbije. 

Politički analitičar Stevica Deđanski kaže da je ovo prilično zlurado od strane Ponoša, jer on jedini nema šta da izgubi u toj priči, za razliku od ostalih. 

- Ovo što Ponoš kaže je zlurado. On nema šta da izgubi, niti ima poslanike, niti će ih imati, ako se gleda njegova podrška u narodu. Zanimljivo bi bilo videti taj razgovor između njih, opozicionara, on im je bio zajednički kandidat na izborima, sad da vidimo da li će ga poslušati - kaže Deđanski i dodaje da "opozicija ništa pametno ne radi u parlamentu, pa se ne bi primetilo ni ako bi odlučili da izađu". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Sandra

07.02.2023 13:20

Samo neka opozicija posluša Ponoša i napusti Parlament, ali posle neka ne protestuju i neka ne galame kako ne mogu da jedu u restoranu jer im se očigledno svaka sednica svodi na razgovor uz jelo i piće.

caca

07.02.2023 13:22

Ponoš je licemer koji gleda samo lični interes,a ta druge ga baš briga!

Fasa

07.02.2023 13:36

Ponos je naucio da radi za svoj dzep. Tako da sada lepo uci opoziciju. Daleko ce dogurati kao do sada.

Goran

07.02.2023 13:44

Od Ponoša ništa pametno ne možemo da čujemo