Udruženje veterana "Košare" osuđuje sramno ponašanje u Skupštini, puna podrška predsedniku Vučiću

Autor:

Vesti

03.02.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kao veterani uvek smo bili na strani Srbije. Upravo to prepoznajemo kod predsednika Vučića, i zato ćemo nastaviti da podržavamo njegova zalaganja za bolji život našeg naroda na KiM i njihovu apsolutnu bezbednost, navodi Udruženje veterana "Košare".

Udruženje veterana "Košare" osuđuje sramno ponašanje u Skupštini, puna podrška predsedniku Vučiću

Foto: Printskrin: RTS

Aleksandar Vučić

Udruženje veterana "Košare" najoštrije osuđuje događaje na jučerašnjoj sednici Skupštine Srbije posvećene Kosovu i Metohiji, kada su nakon sramnih transparenata, poslanici opozicije i lažne patriote pokušali da onemoguće predsednika Srbije da govori o jednom od najvažnijih pitanja za srpski narod. 

"Dok predsednik Vučić na sve načine pokušava da sačuva politiku mira, boljeg života za naš narod na KiM i jedinstva za otadžbinu, isti ti koji su sada veliki "rodoljubi" jer ih grize savest sto su za vreme njihove vlasti oslobađali albanske teroriste zbog kojih smo ginuli, sada pokušavaju da obmanu narod i drže lažne lekcije o patriotizmu i rodoljublju. Iako je narodu jasno da su isti oni dali Kosovo, a da ga predsednik Srbije brani i vraća našem narodu, jedini cilj im je da cirkurskom predstavom spreče narod da čuje sa kakvim problemima se Srbija suočava, a jedini uspeh što su postali lažne zvezde albanskih medija. 

I dok za vreme istih tih nismo ni smeli da govorimo da smo bili na Kosovu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nam je jedini ukazao poštovanje i ukazao zahvalnost za naša dela. Zato mu danas pružamo punu podršku, kako zbog poštovanja prošlosti i svih srpskih heroja i veterana, tako i čvrste nacionalne politike čiji osnovni cilj jeste da se po svaku cenu sačuva mir i stabilnost i očuvaju vitalni državni i nacionalni interesi. 
Kao veterani uvek smo bili na strani Srbije. Upravo to prepoznajemo kod predsednika Vučića, i zato ćemo nastaviti da podržavamo njegova zalaganja za bolji život našeg naroda na KiM i njihovu apsolutnu bezbednost
", navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading