ALBANSKI MEDIJI SLAVE BOŠKA OBRADOVIĆA, MILOŠA JOVANOVIĆA I MILICU ZAVETNICU: Haos u Beogradu je najbolji za nezavisno Kosovo!

Autor:

Vesti

02.02.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prištinski mediji brže-bolje požurili da izveste o haosu u srpskom parlamentu.

ALBANSKI MEDIJI SLAVE BOŠKA OBRADOVIĆA, MILOŠA JOVANOVIĆA I MILICU ZAVETNICU: Haos u Beogradu je najbolji za nezavisno Kosovo!

Foto: Printskrin: RTS, Express

Predstavnici opozicije u Skupštini Srbije krenuli su da prave haos i incidente u trenutku kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravljao i čitao naše heroje i žrtve sa KiM.

Oni su napali predsednika Srbije jer im je više stalo do poslovnika nego do Kosova i Metohije, naveo je lider Srbije.

O ovom incidentu na sednici Skupštine brže-bolje su požurili da izveste i prištinski mediji, koji gotovo kao da slave Boška Obradovića, Miloša Jovanovića i Milicu Zavetnicu, naslađujući se haosom koji je usledio.

- Sednica o francusko-nemačkom planu, haos u srpskom parlamentu, poslanici opozicije napali Vučića - navodi se Gazetaexpress.

Jasno je da prištinski mediji poručuju da je haos u Beogradu najbolji za nezavisno Kosovo, a Boško, Miloš i Milica im u tome srdačno pomažu!

Foto: printscreen/gazetaexpress

 

Podsetimo, u Skupštini Srbije danas je došlo je do incidenta kada su nakon skandiranja poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika Vučića.

U incidentu su učestvovali poslanici Dveri, Narodne stranke i DSS-a, koji su skandiranjem ometali Vučića i govorili “Izdaja”, a zatim su krenuli ka predsedniku, da bi se, kako se čini, i fizički obračunali sa njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kosana

02.02.2023 19:30

Ovo je zaista sramno za opoziciju. Hajde da se jednom složimo za naše KiM.

Dejan

02.02.2023 20:39

Pa opozicija i radi po njihovoj diktaturi smeta im kako Vucic napreduje i razvija Srbiju u bolju buducnost.