PODMUKAO NAPAD NA PREDSEDNIKA SRBIJE! Akademik Teodorović potpuno izgubio kompas - Vučić krši Ustav jer je uneo badnjak u Predsedništvo!? (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.01.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je opozicija izgubila kompas odavno je poznato građanima Srbije. Ali da uvek mogu da odu korak dalje u svom ludilu nastavljaju iz dana u dan da dokazuju.

PODMUKAO NAPAD NA PREDSEDNIKA SRBIJE! Akademik Teodorović potpuno izgubio kompas - Vučić krši Ustav jer je uneo badnjak u Predsedništvo!? (VIDEO)

Foto: Printscreen/TVN1

Opozicioni aktivista i akademik Dušan Teodorović rekao je da je Vučić prekršio Ustav jer je uneo badnjak u zgradu Predsedništva.

 

 

- Želeo bih da napravim jedan mali komentar povodom Božića. Imam utisak kao da se stvara neka nova religija u Srbiji. Nikad nismo imali da se prave i lože lomače od 5,10 metara visine.To je vrsta neke nove vere, nove religije. Prave se neke kamionske vožnje, seku se sekvoje skoro, a ne grane. Prvi predsednik Vučić krši član 11 Ustava tako što unosi ogromno drvo u zgradu Predsedništva Srbije. On ima sva prava da unosi badnjak u svoj stan. Iz nekih njegovih političkih razloga može to da snima koja god hoće televizija. Ali, on nema prava i on direktno krši Ustav tako što unosi badnjak u zgradu Predsedništva Srbije. Srbija je sekularna država i religija je odvojena od države. To je isto video i ministar unutrašnjih poslova Gašić, pa i on jednu sekvoju otprilike unosi u zgradu Ministarstva. Ovom prilikom želim da skrenem pažnju državnom rukovodstvu da ne krše član 11 Ustava povodom svakog verskog praznika - sramno je obrazložio svoj stav Teodorović.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Teodorović imao sramne izjave, pa tako nije ni birao reči kojima otvoreno vređa.

Akademik koji je po struci saobraćajni inženjer, osim sporta, meša se i u politiku i geopolitiku, pa je tako nedavno komentarisao i rat u Ukrajini.

- Nek se malo i smrzavamo! Šest miliona ljudi je proterano iz svojih domova. Svojim smrzavanjem ćemo da im pružimo veliku moralnu podršku. Ne smemo da vršimo sitne male proračune. Kakva je to poruka našoj deci? Ovo o čemu ja pričam je drukčija poruka. Da smo deo sveta, da smo deo čovečanstva, da znamo šta je moral, i da znamo šta je empatija, da razumemo patnje drugih ljudi - pisao je Teodorović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Miki

08.01.2023 17:22

Sta su na reci akademika rekli Cuta, Canak, dr Sava i dra Bilja?Mozda ce ga i Kurti zagrlejn sa Radom podrzati.Boze koje su budale kod nas akademici.Ni nauke, ni morala, a pogotovo rodoljublja i kulture.

Dušan

08.01.2023 17:48

To je onaj akademik što je prepisao doktorat 70%. U SANU ušao preko veze bez veze.