SPECIJALCI ROSU PRETRESLI PREDSEDNIKA OPŠTINE ZUBIN POTOK: Vulović bio u automobilu sa prijateljem u blizini Gazivoda!

Autor:

Vesti

10.12.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrole specijalnih jedinica ROSU nalaze se u rejonu Gazivoda.

SPECIJALCI ROSU PRETRESLI PREDSEDNIKA OPŠTINE ZUBIN POTOK: Vulović bio u automobilu sa prijateljem u blizini Gazivoda!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Specijalne jedinice ROSU

Predsednika opštine Zubin Potok Srđana Vulovića večeras su u blizini Gazivoda zaustavili i pretresli specijalci iz jedinice ROSU, dok je sa prijateljem išao automobilom, prenosi Kosovo online. 

- Krenuo sam da obiđem okolne pravce oko Gazivoda da vidim da li je sve u redu, kada me zaustavila patrola ROSU. Pretresli su me vrlo detaljno, pitali ko sam, ali nisu upotrebili nikakvu silu i ubrzo su me pustili da idem dalje - rekao je Vulović za Kosovo online.

Patrole specijalnih jedinica nalaze se u rejonu Gazivoda.

Srbi na severu su tokom popodneva i večeri izašli na nekoliko punktova i formirali barikade saobraćaja zbog hapšenja bivšeg policajca Dejana Pantića danas na Jarinju.

Da podsetimo, na Jarinju je danas uhapšen Srbin Dejan Pantić koji je radio za tzv. kosovsku policiju, a Srbi sa severa KiM su se tim povodom okupili.

Kako je saopšteno sa terena, Srbi iz Leposavića i Severne Mitrovice ne žele da dozvole da uhapšeni bude odveden za Prištinu.

Od okupljenih se može čuti da je reč o čoveku bez mrlje u karijeri, koji nije učestvovao u ratnim dejstvima na KiM.

Veći broj građana okupio se na ulazu u izlazu iz Leposavića, u Sočanici, Lešku, a nekoliko stotina građana okupilo se i u Rudaru kod Zvečana, u blizini krsta, kao i u obližnjem Srbovcu.

Kako javljaju reporteri sa terena, broj okupljenih je sve veći iz trenutka u trenutak, a u Severnoj Mitrovici i Zvečanu oglasile su se i sirene.

Kako saznaje Kosovo onlajn, Pantić, koji je nedavno napustio Kosovsku policiju, kada su Srbi izašli iz institucija, uhapšen je danas na administrativnom prelazu, dok se vraćao pravca Raške, a u trenutku hapšenja bio je sa suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading