KURTIJEVI MENTORI UDARAJU NA SIMBOL SRPSKOG OTPORA: Britanija uvela sankcije Radoičiću i Veselinovicu!

Autor:

Vesti

09.12.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Velike Britanije uvela je sankcije Milanu Radoičiću, potpredsedniku Srpske liste, vodeće srpske partije na Kosovu, i Zvonku Veselinoviću.

KURTIJEVI MENTORI UDARAJU NA SIMBOL SRPSKOG OTPORA: Britanija uvela sankcije Radoičiću i Veselinovicu!

Foto: MUP, Shutterstok,Tanjug/S. Radovanović

Odluka Londona da dvojicu lidera kosovskih Srba stave na crnu listu objavljena je na zvaničnom sajtu britanske vlade.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aljbin Kurti

Ovakav potez namenski izveden baš u u ovom trenutku kada Aljbin Kurti, premijer privremenih prištinskih institucija, kršeći sve propise šalje specijalce na sever Kosova kako bi zastrašili naš narod, nastavak je pritisaka na Beograd i državno rukovodstvo Srbije koje poručuje Prištini i mentorima na zapadu da im neće dozvoliti novu "Oluju" i "Bljesak". 

Republika

Foto: pixabay.com

London

Politički analitičar Stevica Deđanski kaže za Srpski telegraf i portal Republiku da je ovaj potez Londona, mentora i ktitora Kurtija, baš u ovom trenutku pojačana represija nad naš narodom:

- Može neko da voli ili ne voli Radoičića i Veselinovića, ali ne može da se ospori da su simboli otpora na Kosovu. I baš zato što se zbna da uživaju ugled i imaju uticaj među kosovskim Srbima odabrani su da budu pod udarom kako bi se slomio srpski otpor Kurtijevom zulumu na KiM. Ali, neće im uspeti. Ovakvi potezi u našem narodu bude inat i jačaju jedinstvo - navodi on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
joy

09.12.2022 13:08

koji bre simboli otpora....krimosi na kvadrat

Li

09.12.2022 15:44

Oni simboli otpora? Sram da vas bude!