U ČIJEM INTERESU RADI NARODNA STRANKA?! Aleksandar Đurđev: "Napadi na Vučevića neosnovani - on pokušava da sačuva mir za Srbe na Kosmetu!"

Autor:

Vesti

08.12.2022

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadi Borislava Novakovića iz Narodne stranke na račun ministra odbrane Miloša Vučevića krajnje su zlonamerni - kaže Aleksandar Đurđev.

U ČIJEM INTERESU RADI NARODNA STRANKA?! Aleksandar Đurđev: "Napadi na Vučevića neosnovani - on pokušava da sačuva mir za Srbe na Kosmetu!"

Foto: Medija centar Beograd

Aleksandar Đurđev

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev osudio je danas napade opozicionih političara na potpredsednika Vlade i ministra odbrane Miloša Vučevića.

- Napadi Borislava Novakovića iz Narodne stranke na račun ministra odbrane Miloša Vučevića, a koji predstavljaju izmišljene i nedokazane optužbe za navodne koruptivne radnje baš sa Zvonkom Veselinovićem, u vreme kada se kao država borimo da sačuvamo mir i bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji, krajnje su zlonamerne, a možda i više od toga - - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Smatrajući da je Vučević iza sebe ostavio bogatiji, infrastrukturno uređeniji i raznim kulturnim sadržajima ispunjeniji Novi Sad više nego ikada, Đurđev ne razume do kada će trajati hajka na bivšeg gradonačelnika Novog Sada pred kojim je sada najveći izazov u karijeri.

- Dok Albanci Srbima na Kosmetu ponovo prete zveckajući oružjem, dok zapadni centri moći žele ponovo da destabilizuju prostor Balkana, kome je u interesu da napada ministra odbrane koji je pokazao ko je i od čega je napravljen kada je sprečio upad neprijateljskih dronova na teritoriju Srbije? Nekome ko misli dobro svom narodu i državi sigurno nije - istakao je Đurđev.

Foto: Tanug/Vojska Srbije

Miloš Vučević

Predsednik Srpske lige, ipak, nije začuđen da ovakvi napadi baš u ovom trenutku dolaze od partije Vuka Jeremića.

- Videli smo kako su se oni dok su bili na vlasti starali o Srbima na Kosmetu. Dozvolili su njihov progon, dozvolili su proglašenje lažne države, izmestili su pitanje statusa tzv. Kosova iz UN-a. Nemaju, dakle, nikakvo pravo da napadaju Vučevića koji radi sve suprotno od njih - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading