VUČIĆ IDE U TIRANU! Nije to pitanje moje sujete, boriću se za interese našeg naroda

Autor:

Vesti

05.12.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić prisustvovao vojnoj vežbi u Nikincima.

VUČIĆ IDE U TIRANU! Nije to pitanje moje sujete, boriću se za interese našeg naroda

Foto: printscreen/Tanjug

Na poligonu u Nikincima održana je vojna vežba pripadnika Vojske Srbije, u prisustvu predsednika Srbije i vrhovnog komandanta oružanih snaga Aleksandra Vučića.

- Jeste videli, zoljama i malim Milošem sve pogodili! Važno da možemo zemlju da zaštitimo u svakom trenutku... Sad možemo da gađamo i danju i noću. Videli smo šta ne valja i sad možemo da radimo na tome, da to popravimo - rekao je predsednik posle vežbe a potom odgovarao i na pitanja novinara.

Da li predsednik ide u Tiranu?

Na pitanje da li će otići u Tiranu predsednik Vučić je rekao da mora da se bori za opstanak našeg naroda.

Emotivno sam reagovao... živ sam čovek a za mene je veoma teško kad čujem tu retoriku za KiM, a to mi je izazvalo tu jed, gnev i bes... Nisam siguran a nadam se da će biti neke koristi od mog odlaska u Tiranu a ako ne odem biće velike štete. Idem sutra, u toku sutrašnjeg dana, boriću se za interese našeg naroda - rekao je predsednik dodavši da tamo može biti velike koristi za Srbiju na temu energetike, rominga za naše građane...

On je naglasio da velike sile ne menjaju svoje stavove.

Zna šta ga tamo čeka

Predsednik je rekao da zna šta ga tamo čeka, priča o sankcijama Rusiji, a da toga nema bila bi priča o tzv. Kosovu i stolici u UN.

Dodao je da su to najjadniji trikovi kao ono "kad smo bili deca pa igrali klikere na rupu ili trokiš".

- Ako na to dodate Vljosu Osmani, i još neke iz regiona, znate kaoliko će to biti prijatna situacija za Srbiju - dodao je predsednik Srbije.

Vučić je istakao da je potpuno normalno da ljudi iz Peći i Prištine imaju najveće potrebe za proizvodima iz centralne Srbije, te da i mi imamo potrebu za njihovim proizvodima.

Brinem se šta će biti sledeće nedelje

- Ne znam zašto to Kurtiju smeta, plašim se da nikada za to neće biti zainteresovan. Brinem šta će biti sledeće nedelje, jer nisu propustili 10 dana da ne izazovu neku provokaciju - dodao je Vučić.

Vežbi je prisustvovao i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović. Tokom vežbe prikazana je najmodernija oprema koju poseduju jedinice Vojske Srbije, a u fokusu je bila upotreba dronova.

Prikazani su ne samo dronovi za izviđanje terena, već i bespilotne letelice koje mogu da nose ubojna sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading