TERORISTA KURTI KRENUO U LOV NA SRBE! Ko neće da mu služi - ODMAH JE KRIMINALAC I ZLOČINAC!

Autor:

Vesti

02.12.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samozvana kosovska policija uhapsila je Srbina inicijala G.M zbog navodnih zločina protiv civilnog stanovništva, čime je nastavljen teror takozvanog kosovskog premijera nad svima koji ne pristacu na njegove besramne ucene i diktate.

TERORISTA KURTI KRENUO U LOV NA SRBE! Ko neće da mu služi - ODMAH JE KRIMINALAC I ZLOČINAC!

Foto: youtube.com/printscreen

Kako je saopšteno iz policije, po nalogu tužioca Specijalnog tužilaštva doneto je rešenje o hapšenju i policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati.

- Jedinica za istragu ratnih zločina, u saradnji i po ovlašćenju Specijalnog tužilaštva, sprovela je istrage u vezi sa zločinima počinjenim u tom periodu. Policija Kosova je dana 01.12.2022. Osumnjičeni Srbin G. M. (1958) u policijskom razgovoru i daljem postupku uz konsultacije sa nadležnim tužiocem, navedeni osumnjičeni je saslušan u prisustvu advokata po službenoj dužnosti, pod sumnjom da je isti počinio ratne zločine tokom rata 1998 - 1999 - navela je takozvana kosovska policija. 

Republika

Foto: Tanug-Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić

Ovim su se obistinile reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je u vanrednom obraćanju naciji direktno i bez uvijanje Kurtija nazvao "terorističkim ološem".

Vučić je, kao što je Republika već pisala, na konferenciji sa evropskim komesarom Varheljijem rekao da je nije koristio diplomatski rečnik, ali je istakao da mu je od forme bitnije suština, odnosno činjenica da je govorio istinu o besramnim provokacijama Kurtija.

Kako smo takođe pisali, Vučić je ponovio da sve ono što je rekao o Kurtijevim Srbijma Nenadu Rašiću i Radi Trajković, zaista i misli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading