SVE ŠTO SAM REKAO O RAŠIĆU I RADI TRAJKOVIĆ MISLIM I DANAS! Vučić odgovorio na udarno pitanje: DA VAM KAŽEM, JA SE EMOCIJA NE STIDIM!

Autor:

Vesti

02.12.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje o tome da li je emotivno reagovao na provokacije Prištine.

SVE ŠTO SAM REKAO O RAŠIĆU I RADI TRAJKOVIĆ MISLIM I DANAS! Vučić odgovorio na udarno pitanje: DA VAM KAŽEM, JA SE EMOCIJA NE STIDIM!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Da vam kažem nešto - ja se emocija ne stidim! Za mene je ključno da li je ono što sam rekao istinito ili nije - istakao je Vučić.

- Da li ja imam emocije ili ne... A, kako da nemam emocije kad se radi o opstanku našeg naroda - dodao je šef države odgovarajući na pitanje da li je emotivno reagovao na postavljanje Nenada Rašića u kosovosku vladu.

- Sve što sam rekao o Rašiću i Radi Trajković mislim i danas - podvukao je predsednik Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić

Šef države takođe je dodao da i sve ono što je rekao o Kurtiju tokom jučerašnjeg vanrednog obraćanja zaista i misli.

- Sve što sam rekao o Kurtiju mislim. U januaru smo imali referendum o tome da se Srbija izjasni da li želi da ima nezavisno pravosuđe. Tada su nam rekli iz Prištine da ne možemo da izađemo na referendum, što se ranije nikada nije dešavalo. Situacija na KiM vri, jer su Srbi poniženi dva puta - naveo je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading