TAMARA VUČIĆ ODUZIMA DAH! Prva dama ponovo pleni otmenošću i lepotom!

Autor:

Lifestyle

30.11.2022

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sinoćnoj modnoj reviji "Jovanka u boji" najviše pažnje privukla je srpska prva dama Tamara Vučić.

TAMARA VUČIĆ ODUZIMA DAH! Prva dama ponovo pleni otmenošću i lepotom!

Foto: FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bs

U Beogradu je sinoć održana modna revija "Jovanka u boji", omaž Jovanki Broz, nekadašnjoj prvoj dami Jugoslavije, u okviru jubilarnog 50. Belgrade Fashion Week-a.


Kreatorka i kostimografkinja Maja Nedeljković Davidovac, koautorka izložbe "Jovanka u boji" istakla je za pink.rs da je istoimena modna revija posvećena jedinstvenoj ličnosti u našoj istoriji i njenom modnom stilu i napominje da je i odabir datuma i prostora za reviju simboličan. Naime, u Jugoslaviji se 29. novembar proslavljao kao – Dan Republike.
Republika

Foto: FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bs

Tamara Vučić

Pokroviteljka sinoćne revije bila je Tamara Vučić, supruga predsednika Aleksandra Vučića, koja je za ovu priliku odabrala vrlo otmenu toaletu. U pitanju je dezenirana mini-haljina u sivo-crnim nijansama, model zatvorenog okovratnika i ravnog kroja, koja ističe figuru na suptilan način. Reč je o haljini rukava 3/4 dužine, koja je savršen izbor za zimske večernje prilike.

Na pisti smo, inače, videli mnogo poznatih lica u ulozi modela, između ostalih Anu Đurić Konstraktu, Nadu Šargin, Lenu Bogdanović, Aleksandru Janković...

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading