KRKOBABIĆ NA VAŽNOM SKUPU U VALJEVU

Autor:

Vesti

13.11.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Milan Krkobavić posetio je Valjevo.

KRKOBABIĆ NA VAŽNOM SKUPU U VALJEVU

Foto: Dragan Gojić/BETA

- Tu smo zbog penzionera, poljoprivrednika i proletera, zbog onih koji žive od svog tekućeg i minulog rada. Odlučni da penzije prate plate, da zaživi socijalna - garantovana penzija, da nam sela opstanu, da naselimo prazne seoske kuće, da državni garantni fond garantuje cene poljoprivrednicima i da mladi poljoprivrednici konačno dobiju slobodno državno zemljište, a da zaposleni rade u skladu s kolektivnim ugovorima i da kompanije pokažu na delu internu i eksternu društvenu korporativnu odgovornost.

- Tu smo, odlučni i rešeni da participiramo u lokalnoj, pokrajinskoj i republičkoj vlasti i praktično realizujemo sve ovo.

Milan Krkobabić, lider PUPS - Solidarnost i pravda, u Valjevu, u prepunoj sali u kojoj je održana izborna skupština Gradskog odbora tog grada, poslao je ovakvu poruku svima koji žive na selu, ali i onima koji su zainteresovani za opstanak srpskog sela.

Govorilo se na skupu i o garantovanim penzijama i mnogim drugim važnim pitanjima i problemima srpskog sela.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading