SKANDAL! Boris Tadić u Rijeci vređa Srbiju, Vučića i premijerku Brnabić

Autor:

Vesti

12.11.2022

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tadić je predsednikove izjave o letovanju u Hrvatskoj u sred Rijeke nazvao skarednim i neprihvatljivim.

SKANDAL! Boris Tadić u Rijeci vređa Srbiju, Vučića i premijerku Brnabić

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kad ne zna šta će, po dobrom starom običaju srpska opozicija ide kod suseda i onda vređa svoju zemlju, njenog predsednika i premijerku.

Naime, lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić otišao je u Rijeku, gde je učestvovao u diskusiji za okruglim sotolom zajedno sa profesorima sa Fakulteta političkih nauka u Zagrebu, Sinišom Tatalovićem i Dejanom Jovićem.

Raspričao se nekadašnji predsednik Srbije, čini se najviše o sadašnjem, potencirajući to kako su Srbija i Hrvatska pre više od deset godina imale funkcionalne odnose, dok se danas "prestaju razumeti", što su hrvatski mediji oberučke dočekali kao temu za prenošenje.

Tadić se toliko zaneo vređajući državu Srbiju, predsednika Vučića i premijerku Brnabić da je i poručio da voli da letuje u Hrvatskoj.

- Na podsticaj moderatora da komentariše izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o letovanju građana Srbije u Hrvatskoj, Tadić je ocenio da su te izjave bile "skaredne i neprihvatljive", kao i pridruživanje premijerke Ane Brnabić tim izjavama. "Ja nemam problema s letovanjem u Hrvatskoj", rekao je. Međutim, dodao je da su "takve izjave i posledica političkih signala iz Hrvatske". "Nedostaje nam otvoren i iskren dijalog", poručio je - preneli su gotovo svi hrvatski portali u isti mah nakon panela na kom je učestovovao Tadić u Rijeci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vizionar

12.11.2022 23:15

On je po majci hrvat i to onaj desnicarski, sta ocekujete od takvih.

Sahomat

12.11.2022 23:33

Zasto se ovom strucnjaku ne zabrani ulaz u Srbiju?

ZoranSM

13.11.2022 05:21

Posle svih nesreća koje je naneo Srbiji i Srpskom narodu, a istovremeno se uvlačeći u zadnjicu komšijama, ovaj nazovi političar bi mogao da se u "njegovoj lijepoj Hrvatskoj" kandiduje za Predsednika?!

mile

13.11.2022 15:26

losi smo mi srbi, kad smo dozvolili ovakvim protuama da budu nasi politicari ima i jos puno a nas pravi srba sve manje, to je nasa realnost.