NEĆU DA BUDEM DEO LAŽI, HOĆU DA BUDEM DEO ISTINE! Moćno obraćanje komandira Đurića: Hoću da svetla čela izađem pred Božiji sud

Autor:

Vesti

04.11.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenada Đurića (46), komandira Regionalnog policijskog direktorata Sever, Aljbin Kurti je smenio.

NEĆU DA BUDEM DEO LAŽI, HOĆU DA BUDEM DEO ISTINE! Moćno obraćanje komandira Đurića: Hoću da svetla čela izađem pred Božiji sud

Foto: youtube.com/printscreen

Đurić je obraćajući se prisutnima na konferenciji za medije rekao da ojačan želi da kaže da mu pokoljenja ne dozvoljavaju da radi nešto drugo i protiv sebe.

-Ovde je sve moje i nema te cene za koju se mogu prodati, želim svima da se zahvalim na svim iskrenim osećanjima i da iz ovoga izađem što jači. Želim da se zahvalim svima koji su mi pružili podršku i porodici koja mi drži taj stub ljubavi prema svemu što je sveto. Kolegama i prijateljima takođe, poručio je on.

- Ne želim više da budem deo kosovske policije i ne želim više da živim u lažima, jer želim da čista čela i obraza izađem pred Božiji sud, rekao je.

Pre njega medijima se obratio i predsednik Srpske liste Goran Rakić koji je ocenio da je smena komandira Regionalnog policijskog direktorata Sever Nenada Đurića je kap koja je prelila čašu kada je u pitanju teror Albanaca nad Srbima na KiM.

- Albanski režim i Priština pokazali su da ih ne interesuje upravo ništa, ni ZSO ni srpski narod, a zabrinulo nas je posebno što je suspendovan direktor regiona sever gospodin Nenad Đurić. To je kap koja je prelila času i koja vodi ka uništenju srpskog naroda. Teror više ne možemo da trpimo i to smo rekli i predsedniku Vučiću i predstavnicima Vlade. Sutra ćemo doneti konačnu odluku - rekao je Rakić i najavio održavanje velikog protesnog skupa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading