U eri POTPUNOG HAOSA, Vučić otvara fabrike! Đukanović kaže da se predsednik Srbije odlučio za najbolji mogući pravac u ovom trenutku!

Autor:

Vesti

02.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović rekao je večeras u emisiji Hit Tvit da u ovakvoj situaciji u svetu ne bi bio u koži predsednika Aleksandra Vučića ni pet minuta.

U eri POTPUNOG HAOSA, Vučić otvara fabrike! Đukanović kaže da se predsednik Srbije odlučio za najbolji mogući pravac u ovom trenutku!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vladimir Đukanović kaže i da Istok ali i Zapad vrše pritisak na Srbiju. Ko je sa nama, sa nama je, a ko nije, kaže on, on je protiv nas.

- Ne znam da li ste primetili sad. Isti ljudi kod nas idu od protesta do protesta. Pripadnici opozicije, da, ali većina anarhista pripadaju zelenima... Sve zavisi šta će, da li je silovatelj, neki drugi protest, oni tu idu. To je ista vrsta ljudi, koji su plaćeni od stranih struktura... Upotrebiće sva moguća sredstva! - kaže Đukanović.

- Nama je prioritetni cilj da zadržimo radna mesta, da privreda radi, i naravno da će sve to biti teže i teže. Preti nam mnogo toga, i nadamo se da ćemo uspeti da se izborimo sa svim ovim - kaže Đukanović, pa dodaje:

- U eri potpunog haosa, Aleksandar Vučić je upotrebio bitnu rečenicu: "Gledamo kako da preživimo", on otvara fabrike i to je ključna stvar! - rekao je Đukanović. - Ako vas neko tera, da idete protiv osamdeset odsto naroda, to izaziva unutrašnji nemir. Ne postoje sankcije koje Srbija želi da uvede Rusiji.

- Ukoliko uvedemo sankcije Rusiji, automatski smo se svrstali protiv nje - kaže Đukanović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading