Vulin oštro! Sva lica koja su učestvovala u neredima biće identifikovana, SLEDE PRIJAVE!

Autor:

Vesti

19.09.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Aleksandar Vulin najavio je identifikaciju i hapšenje svih lica koja su učestvovala u neredima tokom gej parade.

Vulin oštro! Sva lica koja su učestvovala u neredima biće identifikovana, SLEDE PRIJAVE!

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je danas da je MUP snimao sve javne skupove proteklog vikenda u Beogradu i da će izvršiti identifikaciju svih koji su vređali javni moral, kršili javni red i mir i učestvovali u napadima na policiju.

- Odmah po završenoj identifikaciji lica, Ministarstvo unutrašnjih poslova će podneti prijave nadležnom tužilaštvu - naveo je Vulin, kako je saopštio MUP.

- Kao što je i najavljeno, Ministarstvo unutrašnjih poslova je snimalo sve javne skupove tokom proteklog vikenda. U skladu sa tim, MUP će izvršiti identifikaciju svih lica koja su svojim ponašanjem i činjenjem vređala javni moral, kršila javni red i mir ili učestvovala u napadima na policiju - naveo je Vulin.

Kako je saopštio ministar, "ničija uverenja ili životni stil nisu opravdanje za besramno ponašanje pred svetinjama srpskog naroda i države ili za ugrožavanje života i zdravlja policajaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Гт

19.09.2022 13:20

Издајничке издао си српски свет и своју земљу ти си обичан слуга запада

Miki

19.09.2022 13:29

Prvo učesnike zabranjene parade.

НБГД-ИПП

19.09.2022 14:25

Јулине, не знам, како ћеш мене идентификовати? Има она пословица, да фантомка главу чува.😁