ĆUTA BI DA LINČUJE VUČEVIĆA ZBOG MOSTA: Smeta mu napredak Novog Sada!

Autor:

Vesti

16.09.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni zaštitnici prirode i eko teroristi, pod komandom Aleksandra Jovanovića Ćute otišli su korak dalje u ugrožavanju bezbednosti prvog čoveka Novog Sada i borbe protiv napretka i razvoja grada!

ĆUTA BI DA LINČUJE VUČEVIĆA ZBOG MOSTA: Smeta mu napredak Novog Sada!

Foto: Printscreen

Maliciozni politički zelenaši, koji uz šačicu malobrojnih, ali ekstremnih sledbenika već mesecima terorišu Novosađane, razbijaju grad, cepaju zastave i napadaju policiju, panično su prešli u polje ugrožavanja lične bezbednosti nosioca istorijske evolucije Novog Sada.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Zajedno za Novi Sad

Oni su na tviter stranici svog polufantomskog pokreta objavili privatni broj gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, pozivajući tako otvoreno na njegov progon i linč, narušavajući mu privatnost i kršeći istovremeno zakon.

Jasno je da Ćuta i kompanija nikako ne žele i pokušavaju da spreče radove na novom mostu, koji nije samo u interesu Novosađana, već bi posebno morao imponovati svim istinskim (a ne zlonamernim i lažnim) ljubiteljima Šodroša.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Pokušavanje sprečavanja radova na mostu

Svesni da u svojoj mržnji i jeftinoj manipulaciji nemaju podršku velike većine pristojnog Novog Sada, Ćuta i kompanija panično pribegavaju svim metodama kako bi, tobože se borili za interes grada, pokušali da spreče projekat koji grad čeka već 70 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljupče

17.09.2022 07:28

Neka policija počne da radi svoj posao. Protiv zakonito okupljanje, uništavanje tuđe imovine, hapsi i na sud.

Dule

17.09.2022 21:06

@Ljupče - Nije ti ovo Narodna milicija da radi po Zakonu.