"VODIĆU SRBIJU U SKLADU SA NJENIM INTERESIMA"! Predsednik Vučić se obratio još jednom moćnom porukom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.09.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić ugostio je danas u Beogradu lidera Slovenije Boruta Pahora.

"VODIĆU SRBIJU U SKLADU SA NJENIM INTERESIMA"! Predsednik Vučić se obratio još jednom moćnom porukom! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Instagram nalogu video snimak sa današnjeg obraćanja, koje je usledilo nakon što je ugostio u Beogradu lidera Slovenije Boruta Pahora, u sklopu priprema za predstojeći samit Procesa Brdo-Brioni.

 

 

- Molio bih vas, da Vam ne bih odgovarao politički, kao odgovor novinaru, da se stavite u našu poziciju. Kako ja da objasnim našem narodu da mi uvodimo sankcije protiv Rusije, a ne uvodimo protiv Slovenije? Rusija nije prekršila teritorijalni integritet Srbije, a Slovenija jeste. A mi nemamo sankcije prema Sloveniji, nego gledamo da imamo dobre odnose. Kako ću da objasnim to sa Rusijom? Šta da im kažem? Zato što nam niste uvodili sankcije, zato što podržavate teritorijalni integritet Srbije, mi ćemo da vam uvedemo sankcije. Ja sam naveo Sloveniju, koja je naša prijateljska zemlja, mogao sam da navedem Ameriku, Francusku ili Nemačku, da ne mislite da se plašim da izgovorim njihova imena. Kako je to moguće da svi podržavaju teritorijalni integritet Ukrajine, a da niko nije podržavao teritorijalni integritet Srbije? - rekao je predsednik Srbije tokom obraćanja.

- Vodiću Srbiju u skladu sa njenim interesima - navodi se u objavi predsednika Srbije.

Podsetimo, predsednik Vučić ugostio je danas u Beogradu lidera Slovenije Boruta Pahora, u sklopu priprema za predstojeći samit Procesa Brdo-Brioni.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading