ONA JE GLAVNI KANDIDAT ZA MINISTRA ZDRAVLJA! Oglasila se Danica Grujičić! Ima tri velika plana!

Autor:

Vesti

28.08.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko budem ministar zdravlja znam kako ću raditi, rekla je Danica Grujičić.

ONA JE GLAVNI KANDIDAT ZA MINISTRA ZDRAVLJA! Oglasila se Danica Grujičić! Ima tri velika plana!

Foto: printskrin

Ministarka zdravlja Danica Grujičić

Neurohirurg i prva na parlamentarnoj listi Srpske napredne stranke Danica Grujičić izjavila je danas da veruje da će predsednik i premijer odbrati pravu ličnost za ministra zdravlja, ukoliko to ne bude ona.

- Ukoliko budem (ministar zdravlja) znam kako ću raditi - rekla je Grujičić za današnju "Politiku".

Prema njenim rečima, ministarska funkcija je politička i prave se određeni kompromisi, ali procenat kompromisa mora biti veoma mali.

Najavila je da bi se na ministarskoj poziciji zalagala za reformu zdravstvenog osiguranja i za uvođenje porodičnog lekara, jer je to po njenoj oceni najbolje rešenje.

- Ideja mi je i da se uvedu dnevne bolnice za palijativno zbrinjavanje. Trebalo bi osnovati i poseban fond za lečenje pacijenata kojima je neophodan neki novi lek koga ovde nema, kao što je slučaj sa fondom za retke bolesti - navela je Grujičić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
TomaĆuprija

29.08.2022 14:53

Apsolutno je zaslužila da bude ministar zdravlja i to mnogo ranije jer boljeg kandidata od nje nema. Dr Danica je ceo svoj život posvetila profesiji, svrstala se u sam vrh svetskih vrhunskih lekara u svojoj struci, naučnom radu, organizaciji i radu. Nju zaista ništa drugo ne interesuje već samo da uvede red, rad, disciplinu i apsolutnu posvećenost poslu. Takva je od kada je ja znam a dugo je i dobro poznajem, zato smo je ispred naše nvo i kandidovali i dobila je kao nestranačka ličnost cast da bude prva na listi SNS na parlamentarnoj listi. Budite sigurni da će naša Dana izvršiti potpunu reformu zdravstva i biti najbolji ministar koga je Srbija imala. Veliki stručnjak, humanista, drug, prijatelj, patriota, poštena, pravedna, malo li je? Srećni smo što je imamo.