VUČIĆ O HABEKU: Mnogi se smeju nemačkom ministru, ali on je rekao istinu

Autor:

Vesti

26.06.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas Rasinski okrug.

VUČIĆ O HABEKU: Mnogi se smeju nemačkom ministru, ali on je rekao istinu

Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao, povodom izjave nemačkog ministra Habeka, da se mnogi smeju njegovim rečima, ali da je on ozbiljan političar koji je rekao istinu svom narodu.

Republika

Foto: tanjug

Predsednik Srbije u obilasku

- On ne laže nikoga, tako se ponaša neko ko je odgovoran i pametan. A onaj ko ne vidi šta se dešava oko njih, pa zapitajte ko tu treba da se smeje. Habek je sa takvim izjavama skočio u mojim očima. Ja ne smem to da kažem zato što bi mene u Srbiji ubili da to kažem. Ljudi moraju da znaju da vremena nisu laka, iako ćemo se mi boriti na svaki način. Ako se sukob na istoku ne završi, situacija će biti još teža - rekao je on.

Predsednik će, tokom posete Rasinskom okrugu, najpre obići radove na izgradnji deonice auto-puta Pojate-Preljina nazvanog Moravski koridor, najavila je pres služba predsednika Republike.


Posle obilaska radova na izgradnji auto-puta, Vučić će u 11 časova prisustvovati ceremoniji svečanog otvaranja aerodroma Rosulje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading