SNS ubedljiv na izborima za savete Mesnih zajednica u Šapcu

Autor:

Vesti

19.06.2022

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjih izbora ne postoji više nijedna Mesna zajednica u Šapcu kojom će rukovoditi kandidati koje je podržavao Nebojša Zelenović.

SNS ubedljiv na izborima  za savete Mesnih zajednica u Šapcu

Foto: Promo foto/Tanjug

U nastavku prenosimo saopštenje Gradskog odbora SNS u Šapcu:

"U 56 mesnih zajednica na teritoriji grada Šapca, u nedelju 19. juna, održani su izbori za savete Mesnih zajednica.Pravo glasa imalo je 92.132 građana, a oni su mogli da se izjasne na 57 biračkih mesta. Na ovim građanskim izborima, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, od ukupno 470 mandata osvojili su apsolutno svaki mandat  a izlaznost je bila 25644 birača tj 27,83%.

Iako su izbori za savete mesnih zajednica građanski i na njima mogu da učestvuju svi, kompletna opozicija predvodjena  Nebojsom Zelenovicem i Dragoradom Tomicem podržala je punu listu kandidata u MZ Ševarice gde su potučeni do nogu odnosno rezultatom 9:0.Ujedinjena opozicija je nastupila na ovoj MZ očekujući siguran trijumf,vodeći najprljaviju moguću kampanju i čak su uz članove biračkih odbora imali i svoje posmatrače sto im opet nije pomoglo da ne dožive potpuni fijasko.

Nakon današnjih izbora ne postoji više nijedna Mesna zajednica u Šapcu kojom će rukovoditi kandidati koje je podržavao Nebojša Zelenović.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahvaljuje sugrađanima što su iskoristili svoje pravo izjašnjavanja i izašli na izbore za savete mesnih zajednica. U narednom periodu, u saradnji sa svima vama, nastavićemo da radimo na poboljšanju životnih uslova svih građana i rešavanju gorućih problema sa kojima se suočavaju u svojim sredinama.

Zahvaljujuci odgovornoj politici koju sprovodi naš predsednik Aleksandar Vucic kao i Vlada republike Srbije, Šabac je lepše mesto za život svih naših sugrađana koji su ovim rezultatom pokazali nedvosmisleno da veruju u sve ono sto se sprovodi kako na državnom tako i na lokalnom nivou."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading