TOTALNI OBRT! Prvo rekli da se Vučić i Putin neće sastati, posle promenili ploču! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jelena Obućina menja priču iz dana u dan.

TOTALNI OBRT! Prvo rekli da se Vučić i Putin neće sastati, posle promenili ploču! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Za samo četiri dana, priča Jelene Obućine, voditeljke i, valjda, spoljnopolitičke analitičarke, promenila se u potpunosti.

Podsećamo, pre samo pet dana, ona je u uvodnom segmentu emisije govorila o poseti predsednika Srbije Aleksandru Vučiću Davosu. 

 

 

Kako je navela, dva dana u Davosu bilo je "dovoljno da se predsednik vrati na evropski put", kao i da srpski gasni ugovor sa Rusijom "ističe, a Putin ladi, ima preča posla".

-Telefon još ne zvoni - navela je Obućina pre dva dana aludirajući na telefonski sastanak predsednika Srbije i predsednika Rusije.

Samo četiri dana nakon ove ekspertske analize, Obućina se ponovo oglasila juče, tako propustivši sjajnu priliku da se pokrije ušima i ćuti.

Ovaj put, priznala je da je došlo do telefonskog razgovora predsednika Vučića i Putina, uz pitanje "koliko će nas taj razgovor koštati", usput ipak dodajući da nas gas neće skupo koštati.

Nije to mišljenje Obućine - ona samo ponavlja ono što joj je rečeno. Ipak, građani Srbije se sve više uveravaju u bolesnu, šizofrenu propagandu prozapadnih medija, kojima ne valja bilo koji potez vlasti.

Zajednički činilac? Mržnja prema Aleksandru Vučiću i rezultatima koje postiže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading