MI JESMO ZA SANKCIJE, ALI AKO TO PREDLOŽI VUČIĆ - ONDA NISMO! Stavovi u "Utisku nedelje": Stefanović i Lazović za, Jovanović protiv

Autor:

Vesti

16.05.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović i Radomir Lazović iz "Ne davimo Beograd" rekli su u "Utisku nedelje" da se zalažu za usaglašavanje za spoljnom politikom Evropske unije, odnosno za uvođenje sankcija Rusiji, dok je predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović poručio da to "ne dolazi u obzir".

MI JESMO ZA SANKCIJE, ALI AKO TO PREDLOŽI VUČIĆ - ONDA NISMO! Stavovi u "Utisku nedelje": Stefanović i Lazović za, Jovanović protiv

Foto: Printscreen

Lazović je naveo da su se oni saglasili da su za usklađivanje spoljne politike sa EU i da su za uvođenje restriktivnih mera prema režimu Vladimira Putina, s tim što on lično ne bi podržao taj predlog ako bi on došao od predsednika Vučića.

Smatram da ta jedna odluka ne znači da se Srbija kreće ka Zapadu, već je to njegova lična borba za vlast. Mi još nismo odlučili šta ćemo, ali u svakom slučaju ne treba mu (Vučiću) pomagati - odgovorio je Lazović.

Mi jesmo za sankcije, ali ako to predloži Vučić - onda nismo! Šta god on kaže, mora se biti protiv njega, nevezano da li se to možda kosi sa zdravim razumom ili ne.

Podsetimo, prof. Vuletić je nedavno rekao da u Srbiji postoje grupe za pritisak kojima je jedini program da su protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading