VUČIĆ ČESTITAO RAMAZANSKI BAJRAM: Želim da praznične dane provedete u obilju dobra!

Autor:

Vesti

01.05.2022

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski Bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji i predsedniku mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.

VUČIĆ ČESTITAO RAMAZANSKI BAJRAM: Želim da praznične dane provedete u obilju dobra!

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

U čestitki se kaže:

- Uz najiskrenije želje da radost velikog praznika bude nadahnuće za složno delovanje na jačanju tolerancije i dalje snaženje skladnih međuverskih odnosa, Vama i svim vernicima Islamske zajednice od srca čestitam Ramazanski Bajram.

Čvrsto verujem da će Bajram biti plemeniti podsticaj da u duhu zajedništva i prijateljstva nastavimo složni rad na razvoju naše zemlje, svesni da jedino u istinskom zajedništvu možemo da budemo spremni za valjane odgovore pred izazovima savremenog sveta.

U isto vreme, toplo Vam zahvaljujem što ste vašim delima, prožetim porukama večne i neprolazne Božje ljubavi, doprineli sveukupnom snaženju naše Republike Srbije, na dobrobit svih naših građana.

Uz tople želje za dobro zdravlje, blagostanje i sreću Vama i vašim porodicama, želim da praznične dane provedete u duhovnoj radosti i obilju svakog dobra!

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sanja

01.05.2022 08:29

Srećan Bajram svim vernicima islamske veroispovesti! BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! Srećan Bajram svim vernicima islamske veroispovesti.

Branka

01.05.2022 10:53

Svim vernicima islamske veroispovesti srećan Bajram

Lana

01.05.2022 16:41

Srecan najveci praznik gradjanima muslimanske veroispovesti. Aleksandar Vucic i ostali drzavni zvsnicnici kao i uvek postuju sve gradjane koji zive u Srbiji svih vera i nacionalnosti i potvrdjuju time da je Srbija zemlja mira u kojoj ima mesta za sve.

Vera

01.05.2022 17:12

Srecan Ramazanski Bajram vernicima islamske veroispovesti! Za bolji suzivot i vecu toleranciju u drustvu.