SUSRET LIDERA DVE NAJVEĆE STRANKE U SRBIJI DIGAO JE PRAŠINU NA JAVNOJ SCENI! Oglasio se i Željko Mitrović!

Autor:

Vesti

12.04.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović izneo je svoje mišljenje o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

SUSRET LIDERA DVE NAJVEĆE STRANKE U SRBIJI DIGAO JE PRAŠINU NA JAVNOJ SCENI! Oglasio se i Željko Mitrović!

Foto: Promo foto

- Mogu da izrazim samo svoj lični stav! Nekako imam utisak da posle desetak godina velikih tuča, mržnje i nedovoljno dobro artikulisanih političkih komunikacija između svih političkih aktera na javnoj sceni Srbije, možda je došlo vreme i možda su se stekli uslovi i za formiranje ambijenta smanjenih političkih i socijalnih napetosti, polarizacija i tenzija, čiji je preduslov bio ulazak velikog broja politickih organizacija u parlament - rekao je Željko Mitrović.

- Sada više nije važno ko koga voli ili ne voli, svi mediji imaju obavezu da tretiraju sve parlamentarne grupe, za razliku od prethodnog perioda u kome mediji nisu imali obavezu da tretiraju vanparlamentarne stranke! Što se tiče "Dragog Đikija", on je posle ovih izbora politicka realnost koja se mora uvažiti, a to da li se njegova politička organizacija zove "Jedan od 619 miliona" ili drugacije, stvarno više nije pitanje za medije! -

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading