PUPOVAC ČESTITAO VUČIĆU: Velika pobeda za teške poslove i velike odluke koje stoje pred tobom

Autor:

Vesti

04.04.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima.

PUPOVAC ČESTITAO VUČIĆU: Velika pobeda za teške poslove i velike odluke koje stoje pred tobom

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ, HINA

"Dragi Aleksandre,

Čestitam ti drugi petogodišnji mandat za predsednika Republike Srbije. Osvojen je nadmoćnom, gotovo plebiscitarnom podrškom birača. Velika pobeda za velike izazove koji stoje pred Srbijom. Velika pobeda za teške poslove i velike odluke koje stoje pred tobom. 

Takva pobeda omogućava angažovanje svih najboljih potencijala koje Srbija ima za iznalaženje odgovora s kojima se susreće i s kojima će se susretati kako u unutrašnjim tako i spoljnim pitanjima. A takvih je potencijala u Srbiji mnogo i sigurno ni jedan ne može biti suvišan i beskoristan s obzirom na sve što je za nju potrebno učiniti.

Takva pobeda omogućuje snažno opredeljenje za mir, obnovu poverenja i nadilaženje geopolitičkih podela  u našoj regiji, kako si ranije a naročito u ovo vreme isticao, vidimo i kao egzistencijalni interes Srbije, Srba koji žive u njoj susednim zemljama. 

Verujem da isto vredi i za sve zemlje u kojima živi srpski narod, uključujući  i Republiku Hrvatsku u kojoj živimo mi. Verujemo da ovakvo opredeljenje predstavlja značajan prilog evropskom miru.

Želim ti svaki uspeh u predstojećem mandatu", stoji u čestitci Milorada Pupovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading